Duurzame (kerst) cadeaus voor de reiziger

comment 0
Duurzame kerstcadeaus voor de reiziger

Het is nooit te laat voor een duurzame missie. En waarom die duurzame missie niet direct cadeau te doen? Onze favoriete duurzame reiscadeaus voor de (groene) kerst.

Thermosflessen van Dopper

Ik heb de Dopper flessen al wel vaker getipt, geen enkele trip wordt ondernomen zonder een Dopper. Maar in de winter heb ik soms wat meer behoefte aan warme thee in plaats van water. En dat is precies waar deze insulated Dopperflessen voor bedoeld zijn. Ik heb hem zelf in blazing black, maar we mogen een mooie donkerblauwe onder onze lezers weggeven.

In onze januari nieuwsbrief mogen we er een weggeven, dus schrijf je alvast in.

Dopper Insulated Blazing Black • Isoleerfles • 580ml - Gestrikt

Duurzame Reisboeken voor groene avonturen

Ik heb het afgelopen jaar behoorlijk wat toffe reisboeken gereviewd, zo kun je onze favoriete duurzame reisboeken hier bekijken. Onlangs kwamen er nog twee mooie boeken over duurzaam reizen in Europa uit. We tippen ze maar meteen hier. Bij deze beide reisboeken wordt er geen gebruik gemaakt van het vliegtuig en alle reizen worden gemaakt in Europa. Precies die bestemmingen waar wij ook het meest blij van worden. Doe er je voordeel mee en ga lezend de kerstvakantie in.

Duurzame leestip; ben je uitgelezen? Deel die mooie reisboeken met vrienden of familie om je heen.

Madara, zero waste beauty

Ook geen onbekende bij ons op het blog. We zijn al jaren fan van Madara en zullen dit nog wel even blijven ook. Andere favorieten wat betreft natuurlijke huidverzorging lees je in dit blog. Of onze favoriete verzorgingsproducten voor op reis. Van alle producten die ik het afgelopen jaar heb gebruikt, is dit mijn nieuwste favoriet. Heerlijk in gebruik voor onder de douche, daarna de bodylotion en je ruikt heerlijk tijdens de kerst.

Duurzaam kerstcadeau beauty

En voor de echte reisfanaat mag deze travelset van Madara natuurlijk niet ontbreken.

Eten onderweg met een bentobox

Dit is echt zoiets wat ik iedere dag gebruik dat ik niet thuis ben. Of het nu lunchen op mijn werkplek is, of eten voor onderweg in de trein naar een afspraak. Ik koop zelden meer iets voorverpakt en heb altijd eten, snacks, fruit mee. Zo kom je ook niet in de verleiding. Onmisbaar en ik heb inmiddels een set voor het hele gezin.

Geef eens retourtje met de trein cadeau

Nog duurzamer om iemand een ervaring cadeau te geven. Dagje museum of een toffe stedentrip naar Duitsland of België met de trein? Klinkt mij als muziek in de oren. De mooiste musea in Nederland ontdek je in dit blog.

Nog meer originele cadeaus voor de duurzame reiziger

Tips voor duurzaam reizen:

Duurzame (kerst) cadeaus voor de reiziger

Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Natuurhuisje dan ontvangen wij een kleine commissie. Lees er meer over in ons 
reispartners blog.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.