Onze favoriete duurzame zonnebrillen

sunglasses-mushave

De lente staat alweer voor de deur. De perfecte timing om te bedenken welke zonnebril deze zomer op je neus zal prijken. Deze zonnebrillen zijn summer-proof, fotogeniek en ook nog eens duurzaam. Op zoek naar een duurzame zonnebril? Wij helpen je op weg.

 

DICK MOBY

Ik heb inmiddels drie brillen van Dick Moby in mijn bezit. Dick Moby houdt van de planeet, vooral van de waterige stukjes. Ze houden er ook van om er goed uit te zien en ze zien niet in waarom iemand ooit tussen de twee zou moeten kiezen. Ze nemen biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen en maken er mooie brillen van. Duurzaam en stylish!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DICK MOBY (@dickmobyamsterdam)

GOBI Amsterdam

Een nieuwe speler op de zonnebril markt, maar meteen een zonnebril met een missie. Naast mooie zonnebrillen ook de wens om naast duurzaam te zijn, denken ze na hoe ze de ecologische voetafdruk in 2021 verder kunnen verkleinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GOBI (@gobiamsterdam)

Monokel Eyewear

Groot, groter, grootst, dat moeten ze in Stockholm hebben gedacht. Deze handgemaakte brilenl van Monokel Eyewear mogen deze zomer niet ontbreken. De monturen van Monokel Eyewears worden gemaakt van een plantaardig acetaat.

Ace & Tate: Jo – Tangerine

Ace & Tate staat misschien niet te boek als duurzaam merk, maar is bereid de verantwoordelijkheid te nemen en waar mogelijk te verduurzamen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ace & Tate (@aceandtate)

KOMONO: Phoenix – Milky Red

En dan de laatste die het tot een goed einde brengt. Inmiddels moet het duidelijk zijn, dat het deze zomer allemaal om roze en rood draait. En het hangt er gewoon van af welke vorm je leuk vindt. Als je zo fel bent als Lolita, moet je deze zeker kopen. Voeg wat bijpassende lippenstift toe en je bent klaar. Komono is een Belgisch merk, en je weet hoe leuk ik mijn Belgische merken vind. De zwarte acetaat monturen zijn gemaakt van gerecycled acetaat.

In deze heerlijke straat in Antwerpen kan je een winkel vinden van KOMONO.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KOMONO (@komono)

Lees ook:

op zoek naar een duurzame zonnebril?!

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.