Top cadeaus voor 9-12 jarige meiden. (onder de 15 euro)

Speelgoed onder de 15 euro.

Met enige regelmaat slaat de stress hier in huis toe. Als de jongedame weer voor een feestje wordt uitgenodigd. Want wat geef je iemand van rond de 10 jaar als je geen slijm wilt geven. Ik lette even goed op wat er zoal gegeven werd en voila hier een lijst! En om hem enigszins binnen budget te houden, onder de 15 euro!

Scrunchies

Of je ze nu in je haar doet of om je pols, release je inner madonna (who’s that?) met deze organza polkadot versie in XL!

XL Organza polka dot scrunchie set

MOOD Octopus

Of je nu vrolijk of boos bent, deze octopus laat meteen weten aan je medemens hoe het met je gaat. Blauwe octopus is niet zo happy, roze octopus is happy. Een top cadeau voor een 9 jarige die last van mood-swings heeft 😉

POP-IT, cadeaus gespot op Tik Tok

En toen kwam bij de lunch ineens de POP-IT op tafel. Een heuse hype, gespot op Tik Tok (where else?) Anti stress en mega sat-sat. Ik wil er ook één.

POP-IT Hype cadeaus voor tieners

Flower Shower van Rituals

Doucheschuim van de Holi collectie, als je op de knop duwt komt er doucheschuim te voorschijn in de vorm van een bloem. Ik was zelf ook op slag verliefd. Uit dezelfde lijn is ook de crackling bodyfoam, een soort knetterende bodylotion. Deze is hier een doorslaand succes geworden in de tussentijd. Bij Rituals voor € 7,50.

Donald Duck scheurkalender

Is jouw kind ook Donald Duck fan en leest ze de moppen als eerst? Dan is dit DE tip voor jou. En je hebt er nog een jaar lang plezier van ook. Bij de lokale boekhandel voor € 14,95

De emoji lichtbox

Ze brengen steeds meer tijd op hun eigen kamer door, dus een extra leuk item om de slaapkamer wat leuker te maken, is altijd welkom. Deze lichtbox heeft ook nog eens een lading emoji’s. Looooove it!  € 7,50 bij Blokker.

Bubble Spinner

Dacht je dat de fidget spinner uit was? Nee hoor, think again. Deze bubble spinner kan zo mee onder de douche of in bad en draait nog rond ook! Meerdere malen te gebruiken. Te koop bij Lush voor € 8,50.

Dinosaurus Tand spel

Een leuk spel om even snel te spelen en lol gegarandeerd. Gespot bij Flying Tiger voor € 4,00

Pailetten notitieboek

De t-shirts met reversible pailletten zijn misschien niet meer hot en happening, maar die hype heeft zich gewoon verplaatst naar kussens en notitieboeken. Een mooie glitterpen erbij en je hebt een tof cadeau.

Nep tattoos Mexican style

Ik ben fan van het merk Djeco, het is in veel kinderwinkels te vinden en ze hebben deze prachtige nep-tattoos in Mexicaanse stijl. Niet doorvertellen dat ik er af en toe ook 1 steel. Gespot bij Wijs West en de Kinder Feest Winkel voor maar € 4,50.

nep-tattoos-djeco

Markeerstiften in pasteltinten

Hoe langer ik over dit lijstje nadenk, hoezeer ik mij besef dat dit ook spullen zijn die ik zelf heel graag zou willen hebben. Daarmee koop ik het dus graag voor een ander en al helemaal voor een jongedame. Van Stabilo, deze markeerstiften in pasteltinten  gespot voor € 8,00 voor een set van 5 stiften.

Mijn eerste aperitief hapjes – kookboek

Kookboeken voor kinderen zijn zo vaak gericht op zoete baksels. Wij zijn hier in huis meer van de hartige hapjes. Dan is dit kookboek extra leuk, want het richt zich op hapjes bij de borrel, al geef je het met Sinterklaas dan zit je rond de kerst gebakken, letterlijk en figuurlijk. Kookboek is € 14,95 via LilliPutiens

1. NIEUW Lilliputiens_Mijn Eerste Aperitiefhapjes Kookboek_€14,99

Heb je echte meiden meisjes in huis, dan staat er misschien wel iets hier bij!

Ook hier wordt een een bijna tiener blij van (tried & tested):

De leukste cadeaus onder de 15 euro

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.