En ze leefden nog lang en gelukkig: Playmobil Bruiloft!

playmobil-bruiloft

En zo bevonden we ons op een warme woensdagmiddag in speelpark Oud Valkeveen. We waren te gast op de bruiloft van niemand minder dan playmobil ridder & prinses. Roze loper, bruiloftstaart en iedereen zag er feestelijk uit. Dit alles ter ere van de nieuwste speelgoed in town; Playmobil Bruiloft!

SpeelgoedSpeelgoed

Playmobil City Life Bruiloft: Ridder & Prinses

En wat zagen ze er mooi uit en niet alleen prinses en ridder. Voor de gelegenheid kon iedereen trouwen met elkaar. Of je nou vriendjes, vriendinnetjes, papa, mama, broers en zussen. Ik heb wel meer dan 100 bruidjes en bruidegommen gezien. Samen de ballonnen los laten, leverde een hoop tumult op, gezien we onder de dennenbomen stonden opgesteld. Daar moet je zelf maar even een beeld bij bedenken.

playmobil-bruiloft

Bij een echte bruiloft, hoort natuurlijk een echte bruidstaart. Prachtige cupcakes voorzien van kroontjes en zwaarden.

playmobil-bruiloft-bruidstaart

playmobil-bruiloft

playmobil-bruiloft-trouwen

En ze leefden nog lang en gelukkig.

Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen is een prachtig grote speeltuin met tientallen attracties erin. Maar wat op een warme dag misschien nog wel het lekkerste is, is een duik in het Gooimeer. Oud Valkeveen ligt in Naarden en daarmee ben je er vanuit Amsterdam in een half uurtje rijden met de auto, ideaal. Botsauto’s, draaimolen, kleine achtbanen en een ballenbak, wat heb je nog meer nodig om de mini’s blij te krijgen.

oud-valkeveen-zwemmen  oud-valkeveen-zwemmen oud-valkeveen-ballenbad oud-valkeveen-ballenbad

Unboxing video “Playmobil Bruiloft”

Na afloop van de bruiloft, kregen wij een prachtig nieuwe set van Playmobil. Urenlang speelplezier met deze bruiloft. Zet je sluier op en trek je mooiste jurk aan, want vandaag ben jij de bruid!

Wat is jouw favoriete Playmobil City Life set?

Nog meer speelgoed inspiratie:

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.