Bali Brunch op zondag bij Mama Makan

entree-mama-makan-amsterdam-oost

Soms lijkt het alsog mijn hele tijdlijn op Instagram in Bali zit, ik ben er nooit geweest, het trekt mij ook niet echt, behalve dat eten. En dat gemis werd vandaag verholpen bij de allereerste Bali Brunch op zondag bij Mama Makan in het oh zo Instagram proof Hyatt Regency.

instagram-proof-restaurant-mama-makanjungle-muur-mama-makanjungle-muur-mama-makan

Bali Brunch

Dat we dol zijn op brunch is inmiddels wel duidelijk. Je kan onze reviews voor diverse brunches in Amsterdam, hier, hier, hier, hier en hier lezen. Maar een Idonesische brunch had ik nog niet eerder gedaan. Eerlijk gezegd vond ik dit met de mini ook wel een beetje spannend. Rijst of spicy eten is niet echt haar favoriet. Maar we waagden het erop. Qua eten viel het qua pittig enorm mee, sterker nog, qua smaak mag het van mij nog wel next level!

bali-brunch-indonesisch-eten

Buffet

Bij aankomst stond er een indrukwekkend buffet ons aan te staren, zoals ze alleen bij het Hyatt kunnen, herinnert u zich deze brunch nog? Aan het buffet, kan je je eigen ‘Gado Gado” samenstellen of je eigen ‘Soto Soep”, daarnaast kan je ‘mains’ van het menu bestellen. De aanrader van de mains zijn de chicken curry, rendang en de slow cooked lamb.

bali-brunch-buffet-gado-gado

bali-brunch-mama-makan-chef-gado-gado

Dessert

De mini was bij aankomst al direct aangetrokken door het dessertbuffet. Heerlijke Oosterse desserts en schalen vol fruit riepen erom genuttigd te worden en dat deden we ook volop.

bali-brunch-mama-makan-dessert-buffetmini-blogger

De Bali Brunch vindt iedere zondag plaats, de prijzen varieren tussen de € 35,- en € 45,- euro.

Nog meer brunch in Amsterdam? Kijk hier naar onze favoriete brunchplekken!

tegels-mama-makanmama-makan foyer-hyatt-regency-amsterdam

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.