Het festival seizoen is in full swing en ik ging glamperen!

festival-camp-solutions

In mijn leven heb ik de nodige festivals bezocht, ik hou van festivals, maar ondanks dat ik van kamperen hou, doe ik tussen die duizenden mensen gewoon geen oog dicht. Herken je dit verhaal? Dan ga je blij met mij zijn, want er is goed nieuws. Camp Solutions biedt glamping accommodatie aan tijdens al jouw favoriete festivals. Glamping in hippie style!

Lees ook: Uniek kamperen in Nederland doe je hier

Rabbit Resort

Een resort? Ja! Een festival camping voor de luxe poezen, de gezinnen, de iet wat ouderen of voor wie dan ook. Dit resort, gebouwd door Camp Solutions, is dus perfect. Heb je het gehad om tussen de hordes dronken festivalgangers een plek te moeten bemachtigen. Midden in de nacht wakker worden door dronken buren is er niet bij in het Rabbit Resort. Ik had voor de zekerheid oordoppen meegenomen, achteraf bleken die totaal niet nodig te zijn. Alhoewel die de eerste dag door het ietwat slechte weer prima dienst deden om het geklapper van ons tentdoek niet te hoeven horen, ik ben dan ook een lichte slaper.

festival-camp-solutions

Walgen deed ik de laatste jaren van het “en masse” moeten douchen met honderden mensen tegelijkertijd, nul privacy en het was maar de vraag hoe lang je in de rij moest staan en hoe je douche er dan uitzag. Ook dit is verleden tijd in het Rabbit Resort. Begint dit al goed te klinken? Liever eten bij de tent? Jahoor, er staan picknick tafels opgesteld en bij het haardvuurtje liggen stapels fatboys waar je heerlijk in weg kunt dromen en indien nodig jezelf kunt opwarmen. Ik geloof dat je nu wel om bent toch?

Zijn er nadelen? Zeker wel! Dit resort is alleen voor de welgestelden onder ons, aan de accommodaties hangt een fiks prijskaartje. Maar daar staat dan ook wat tegenover. Heb je hier het geld niet voor over? Dan spreek ik je wel op het festivalterrein waar ik uitgerust in de ochtend naar binnen wandel na mijn heerlijke douche van toch zeker wel 10 minuten.

festival-camp-solutions

Accommodaties

Er zijn meerdere soorten accommodaties te vinden in de resorts, dus orienteer even over je een wel overwogen keuze maakt.

 • Bedstee
 • Festipi
 • Tucky
 • Wicky
 • Groepstipi
 • Vakantiehuisje
 • Caravan

festival-camp-solutions

Het maakt dus niet uit hoe comfortabel je het wil hebben of met hoeveel mensen je een tent wilt delen. Let wel, niet ieder festival biedt dezelfde reeks aan accommodatie aan. Met name Down The Rabbit Hole en Lowlands kan je vrij “luxe” doen. Heb je alleen behoefte aan een grote tent of een luifel, beddengoed of iets anders? Grote kans dat je het bij Camp Solutions kan huren.

De festivals waar je Camp Solutions terug kunt vinden; DTRH, Rockwerchter, Pukkelpop, Lowlands, Wildeburg, Zwarte Cross, Parookaville, Concert@Sea, PinkPop, Paaspop, Groezrock en Defqon.

Voordelen

Nog even alle voordelen op een rij.

 • Comfortabel slapen
 • Rustig slapen
 • Afgesloten douchehokjes
 • Geen rijen bij het toilet
 • Een aangelegd gangpad
 • Weinig geluids overlast
 • Een eeuwig brandend haardvuur
 • Picknick tafels

festival-camp-solutions

NOTE: Ik heb van Hendricks Gin een kaartje gekregen voor het Down The Rabbit Hole Festival. Camp Solutions heeft ons van 
accommodatie voorzien. Dit blog is een eerlijke review van mijn persoonlijke ervaring.

If you're looking for @elianeroest she's at the @hendricksgin Zoo at @dtrh_festival. #fissa #roestlovesgin #hendricksgin

A post shared by Instagrambloggers (@wegram_weblog) on

Nog meer kampeer / glamping inspiratie:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.