Geef eens een foto cadeau

De leukste foto cadeaus

Rond de feestdagen worden hier in de familie altijd de mooiste fotoboeken cadeau gedaan, nieuwe kalenders gemaakt of een vakantiefoto ingelijst. Geef je moeder, oma, buurvrouw of beste vriend een foto cadeau.

Vakantieherinneringen aan de muur

Omring jij jezelf in huis graag met vakantieherinneringen? Simone liet haar vakantieherinneringen afdrukken op hexagon customshapes.

Herinnering afdrukken op hexagon

Laptophoes met foto

Mooie foto gemaakt tijdens de vakantie? Laat hem afdrukken op een laptophoes. Zo kan je tijdens het werken altijd even wegdromen.

Foto afdrukken op een Laptophoes

De leukste foto cadeaus

Nu hebben wij hier in huis zelf geen vakantiefoto’s aan de muur hangen, maar we printen wel zo nu en dan andere foto’s af voor in onze hall of fame. Herinneringen aan een reis, een mooie dag of gewoon een beeld wat ons aanspreekt. Hier kan je eindeloos mee spelen, en zo kan je iemand ook een foto cadeau doen.

Geef eens een foto cadeau

Foto op canvas

Mijn vader gaf ik een foto cadeau afgedrukt op canvas. We waren einde zomer een dag naar Texel geweest (op afstand) waar hij een caravan heeft. Dit jaar blijven ze met de caravan ook op de wintercamping. Ik geniet ervan om hem te zien genieten, een van de foto’s die we die dag maakten, heb ik laten afdrukken op canvas. Waarom Canvas? Omdat het in een caravan komt te hangen en een sjieke lijst niet praktisch is. Het past bij de omgeving waarin hij komt te hangen.

Foto cadeau op canvas

Foto op aluminium

Eerder dit jaar schreef ik al over het afdrukken op aluminium, de volledige review lees je hier.

foto-afdrukken-ophangen-in-huis

Een mooi fotoboek van de vakantie

Ik denk dat we met zijn allen te weinig de toegevoegde waarde van een fotoboek inzien. Na mijn fotoboek wat ik vorig jaar liet maken, deed ik dat dit jaar weer met de zomervakantie. Voor de gelegenheid liet ik er niet 1 afdrukken, maar ook meteen een extra exemplaar voor de familie. Dit is nu al een pracht cadeau voor onder de kerstboom.

Doe een fotoboek cadeau Doe een fotoboek cadeau

Liever zelf thuis printen?

Dat kan natuurlijk ook met zo’n klein handformaat printer.

Een polaroid printer van Fuji

De sprocket van HP

Op klein formaat laten printen?

Bij de volgende foto services kan je dit laten doen;

  • Klikkie; voor een vast bedrag per maand krijg je maandelijks een reminder om je foto’s af te drukken. Die automatisch thuis gestuurd worden.
  • HEMA: met een gezellig wit randje in een leuk bedank doosje.

Geef eens een foto cadeau

Wil je jouw fotografie next level krijgen?

Tips om een foto cadeau te doen

Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Natuurhuisje dan ontvangen wij een kleine commissie.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.