Goede hamburgers in Amsterdam West bij H. Burger

hamburgers-amsterdam-west-h.burger-eten

Amsterdam West

Niets zo fijn als je weekend beginnen met een paar goede hamburgers in ons geliefde Amsterdam West. En nu hebben wij de mazzel dat de keuze reuze is in ons stadsdeel. En daardoor kunnen we steeds nieuwe plekken uit blijven proberen. Zo ook H. Burger, ik fietste er al met enige regelmaat voorbij en ik volgde De heer H. Burger al enige tijd via Instagram, hij mij gelukkig ook. En vandaag kwam het eindelijk tot een rendez-vous.

hamburgers-amsterdam-west-h.burger-voorkant

Biologisch brioche broodje.

hamburgers-amsterdam-west-h.burger-hamburgers

Cheeseburger, H. Burger, Chickenwings en frietjes!

Geen idee waarom het soms zo ongewikkeld lijkt voor restaurants om het ultieme hamburger broodje te zoeken. Of het nu luiheid is of niet, dat maakt niet uit. Het beste hamburgerbroodje van Amsterdam ga je namelijk bij H. Burger vinden. Ze hebben net zo lang alle bakkers van Amsterdam afgestruind tot ze een bakker vonden die de uitdaging wel aan durfde. Deze bakker, van wie de naam beroepsgeheim gaatblijven, bakt de beste brioche broodjes en ze zijn nog biologisch ook.

Interieur

hamburgers-amsterdam-west-h.burger-interieur

De liefde van mijn gezelschap gaat door de maag, maar mijn liefde gaat zeker ook door de ogen. En in dat geval kom je bij H. Burger niet bedrogen uit. De zaak is mooi en stoer ingericht. Marmeren tafels, stoere bakstenen muur, toffe boekenkast en ook deze donkere muur met het menu erop vielen bij mij erg in de smaak.

Milkshake

hamburgers-amsterdam-west-h.burger-milkshake

Op de een of andere manier lijkt het verhaal toch wat beter te kloppen als er bij een hamburger restaurant ook milkshakes op het menu staan. De mini werd hier in ieder geval ook erg blij van.

Youssef

hamburgers-amsterdam-west-h.burger-youssef

Maar wat maakt nou een restaurant een plek om terug te komen? Goede eten, het team, de service en de sfeer die je ervaart, die is top. De mini schreef een heuse liefdesbrief aan Youssef en de mini belandde op haar beurt in zijn top 1 van leukste gasten ooit. Fijn als mensen de tijd nemen om al je vragen te beantwoorden en je zo warm welkom heten. Dat maakte onze avond echt compleet.

Alcohol

Is er dan helemaal niets aan te merken op H. Burger? Natuurlijk wel, ze serveren geen alcohol, maar dit zorgt voor een full focus op het product. En de bacon op de H. Burger zijn stukjes spek, terwijk ik een sucker ben voor plakje spek. Het maakte de hamburger niet minder lekkerder om. Met goedmakers als huisgemaakte mayonaise en ketchup, hoor je mij niet klagen. Ohja en ze serveren gemberbier van Bundaberg en die is hééél lekker, cheers!

hamburgers-amsterdam-west-h.burger-logo

H. Burger | De Clerqstraat 128 | Amsterdam West

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

1 comment

  1. Margon schreef:

    Wat leuk om het verhaal achter je foto’s te lezen! Geeft absoluut extra betekenis. Deze hotspot ga ik zeker onthouden, plaatsen met goede hamburgers moet je altijd opslaan 😛

Comments are closed.