Het leukste zeilkamp van Nederland | ’t Garijp 2018

zeilkamp-friesland-garijp-boerderij

Het is alweer een jaar geleden dat onze kleine dame voor het eerst op zeil avontuur ging. Destijds begonnen we voorzichtig met 2 dagen zeilen en 1 nachtje. Dit jaar doen we er een duitje bovenop. Wij vinden ‘t Garijp namelijk het leukste zeilkamp van Nederland!

“t Garijp in een prachtige boerderij

leukste-zeilkamp-nederland-Het Garijp

De thuishaven van ‘t Garijp is een ruim tweehonderd jaar oude en prachtig verbouwde boerderij in het dorpje Goingarijp in – hoe kan het ook anders – Friesland. Het ligt aan het Sneekermeer, zo mooi daar! De ligging is natuurlijk perfect voor de allerleukste outdoor vakantieweken.

Schippers van de kameleon

Toen ik voor het eerst bij ’t Garijp kwam, moest ik direct denken aan “De schippers van de Kameleon”. En dat is zo gek nog niet, gezien 1 van de arrangementen totaal geïnspireerd is hierop. Een week lang ravotten en volop avontuur op het water.

leukste-zeilkamp-nederlandHet Garijp 4

Zeilen, waterskiën en windsurfen

Geen zin om te zeilen tijdens je zomerkamp? Geen probleem, je kan bij ‘T Garijp ook terecht voor een week windsurfen of waterskieën. Onze dochter gaat dit jaar gewoon weer op zeilkamp, de basis leren in een optimist bootje. Precies zoals ik dat vroeger ook geleerd heb!

surfkamp-het-garijp-friesland

Ook dit is leuk in de zomervakantie:

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.