Hier drink je de lekkerste sapjes in Amsterdam.

Lekkerste sapjes van Amsterdam

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens of niet. Maar een goed sapje gaat er altijd wel in. Ik deed vergelijkend waren onderzoek en verzamelde de lekkerste sapjes in Amsterdam. Laten we het “Tour de Juice” noemen.Goede Voornemens 2020

Sapjes bij ROOTS

ROOTS | Amstelveenseweg 164 | Amsterdam

Vanochtend begon ik bij ROOTS Amsterdam, onderweg naar mijn werk kan ik hier makkelijk even langsfietsen. Wat me al meteen opviel was de enorm aardige jongen die achter de balie stond. Ik vertelde van mijn detox voornemens, ik was vol verwachting op een verhaal over wat zij wel allemaal niet konden doen of hoe ik wel of vooral niet moest doen. Maar het random verkoop praatje kwam niet. Hij luisterde gewoon en gaf vervolgens wel aan dat de appels wat zoet waren uitgevallen, dus het sapje ook.

Lekkerste sapjes van amsterdam | Instagrambloggers.nl

roots-amsterdam-instagramblogger-toonbank

Ik had ROOTS 1: rode biet, appel, wortel, munt, citroen, € 7,00 per 500 ML.

Bij ROOTS kan je verder terecht voor shots, smoothies, sweet snacks, breakfast, lunch en ook healthy meals. Ga ik echt onthouden voor tijdens de op- en afbouw van mijn detox. Hoef ik al die producten niet in huis te halen. Vooral dat ontbijt! Op naar de volgende halte in de “Tour de Juice”.

roots-amsterdam-instagramblogger-cactus

Sapjes bij Klaever Health

Klaever Health| Rozengracht 217 | Amsterdam

Halte 2 in mijn “Tour de Juice” zijn de dames van Klaever Health. Erg fan van de detox daar en ook de sapjes zijn er top. ‘Forever Beautiful’. Een mix van acai, blauwe bessen, maqui, acerola en nog zoveel meer. Een juice boordevol anti oxidanten. Anti oxidanten helpen huidveroudering, en ontstekingen tegen te gaan en ondersteunen in het krijgen van die oh zo gewenste glow!

NOTE: Bij Klaever Health kan je ook terecht voor personal training en voedingsadvies.

klaever_health-tips-voor-je-detox

Sapjes bij STACH

STACH | Nieuwe Spiegelstraat 52 | Amsterdam

Halte 3 in mijn “Tour de Juice” is weggelegd voor STACH. Ik las ergens online dat ze daar de juices van sapje verkochten. Daarnaast is het nooit een straf om naar STACH te mogen. Vandaag was ik bij die in de Kerkstraat, maar ook in West hebben we een erg mooie aan de Admiraal de Ruyterweg.

Lekkerste sapjes van amsterdam | Instagrambloggers.nl

stach-amsterdam-instagramblogger-tour-de-juice-ingang

Ik had Purple Rain: Biet, Wortel, Basilicum € 4,50 300 ML

Ik kwam er overigens ter plekke achter dat dit niet een juice van sapje was. Die zal ik dus nog steeds moeten uitproberen. De Purple Rain is erg lekker en ondanks het gebrek aan fruit toch behoorlijk zoet. Ik vrees dat dit tijdens mijn detox volgende week wel even een ander verhaal gaat worden.

Bij Stach kan je verder terecht voor kant-en-klaar maaltijden, koffie, zalige koekjes, allerhande snacks en lekkernijen.

stach-amsterdam-instagramblogger-tour-de-juice-koekjes

Halte 4 | Jacobs Juice

Jacobs Juice | Eerste Jacob van Campenstraat 34 | Amsterdam

“Tour de Juice” brengt mij naar de meest verrassende plekken die deze stad te bieden heeft, aldus halte 4. Een toerist zijn van de binnenstad waar ik normaliter niet zo vaak kom. De straten met een heerlijke seafood bar, genieten van de avocado show en natuurlijk de heerlijke ‘green’ juices van Jacobs Juice

HIER DRINK JE DE LEKKERSTE SAPJES IN AMSTERDAM | Instagrambloggers.nlHIER DRINK JE DE LEKKERSTE SAPJES IN AMSTERDAM.| Instagrambloggers.nl

Ik had The Golden Age: Carrot, Ginger, Orange € 4,75

Een leuk feitje, bij Jacob geloven ze in een wereld zonder afval en gebruiken ze fruit en groenten voor hun sappen die anders gewoon verloren zouden gaan. Ze verkopen alle sappen in nieuwe bruikbare glazen flessen. Je bent dus niet alleen gezond maar ook duurzaam als je hier een sapje haalt.

Bij Stach kan je verder terecht voor smoothies, bowls, heerlijke sandwiches, allerhande snacks en lekkernijen.

HIER DRINK JE DE LEKKERSTE SAPJES IN AMSTERDAM | Instagrambloggers.nl

Sapjes bij Joe & the Juice

Joe & the Juice | Noordermarkt 5 | Amsterdam

Tenslotte Halte 5 in mijn “Tour de Juice” is voor de ‘hippe kippe’ onder ons. Ik was echt verrast toen ik zag was Joe Juice precies is. Ze verkopen niet alleen juices maar vormen ook een community (ze hebben zelfs een secret handshake). Ze staan voor duurzaamheid en het genot van het leven. 

HIER DRINK JE DE LEKKERSTE SAPJES IN AMSTERDAM | Instagrambloggers.nl

HIER DRINK JE DE LEKKERSTE SAPJES IN AMSTERDAM | Instagrambloggers.nl

Mij lijkt Hell of a nerve: Aardbei, Banaan, vlierbloesem een echt feest.

Deze hippe Juicy Store is heel trendy in grote steden als New York en Londen. Nu sinds een paar jaar aanwezig in Amsterdam. Van energieboosters tot wake up juices, ze hebben het allemaal. Mijn favoriete plek is de Noordermarkt, waar ik na een kleine stroll door de markt een lekker sapje drink. 

Bij Joe juice kan je verder terecht voor vegan shakes, signatures, heerlijke sandwiches, allerhande snacks en lekkernijen.

HIER DRINK JE DE LEKKERSTE SAPJES IN AMSTERDAM | Instagrambloggers.nl

Sapjes bij Juice Brothers

Sapjes thuismaken?

Liever zelf aan de slag? Op Internet zijn er genoeg recepten te vinden voor goede en gezonde sapjes of scoor een boek vol recepten. Probeer lekker af te wisselen qua ingrediënten en steeds meer groentes in plaats van fruit toe te voegen. Ik heb zelf sinds een tijd een juicer in huis en dat is een aanrader. In combinatie met een blender maak je de lekkerste sapjes zo thuis.

Inspiratie voor een gezondere levensstijl:

HIER DRINK JE DE LEKKERSTE SAPJES IN AMSTERDAM. | Instagrambloggers.nl HIER DRINK JE DE LEKKERSTE SAPJES IN AMSTERDAM. | Instagrambloggers.nl

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.