Hotelnacht aan zee in Zandvoort! (win kaartjes)

win-kaartjes-hotelnacht-zandvoort

Hotelnacht Amsterdam is inmiddels een bekend fenomeen, voor een fijne prijs slapen in de mooiste hotels van onze hoofdstad. Ze pakken ieder jaar weer uit de met de leukste events. Dit jaar doen ze er een schepje bovenop, maak daar maar een strandschep van. Hotelnacht goes Zandvoort en jij kan daar bij zijn! Instagram bloggers geven 5 x 2 kaartjes weg twv 19,50 euro per kaartje.

Boek een nacht in 1 van de Qurios Cottages tijdens de Hotelnacht Zandvoort voor 199 euro (op basis van 4 personen) of slaap in 1 van de hotels met zeezicht voor 65 euro.

View this post on Instagram

Our happy place ????✨

A post shared by Qurios Holiday Retreats (@qurios.holiday.retreats) on

Superleuk klinkt die Hotelnacht, maareh wat kan je nou allemaal? Nou, naast een hotel boeken voor een zeer fijne prijs, kan je op vertoon van hotelnacht tickets meedoen aan de allerleukste activiteiten op en rondom het strand van Zandvoort. Lees het volledige programma hier, maar ik tip je vast even de 3 activiteiten die je toch echt niet mag missen.

LET WEL: De kaartjes zijn geen overnachting, maar alleen voor het event!

Overnachten met zicht op zee tijdens de Hotelnacht Zandvoort!

Op duinsafari in Zandvoort

Op safari door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Samen met een ervaren gids ontdek je hoe dit gebied bijna heel Amsterdam in drinkwater voorziet, spot je de Zandvoortse Big Five en tal van andere natuurlijke kustgeheimen.

duinsafari-zandvoort-hotelnacht

Let op: voor deze activiteit moet je wel een plekje reserveren.

Gin Yoga

Na de zalige sessie van Zenzo Yoga kun je bijkomen met een (alcoholvrije) gin & tonic + gezonde bite.

gin-yoga-hotelnacht-zandvoort

Let op: bij deze activiteit is een toeslag van 5 euro per persoon, vergeet ook niet te reserveren.

E-chopper racen tijdens Hotelnacht Zandvoort

Heb jij het in je om een echte coureur te worden? Neem dan op zaterdag deel aan het E-chopper-parcours en zet de snelste tijd neer! Behalve met de eer gaat de winnaar er met een mooie prijs vandoor.

hotelnacht-zandvoort-e-chopper

Let op: voor deze activiteit moet je wel een plekje reserveren.

Heb je nog meer overtuiging nodig voor een romantische weekendje naar Zandvoort? Lijkt mij niet! We mogen 5 x 2 kaartjes weggeven, dit is zonder overnachting! Laat ons even onder dit blog weten met wie jij zou willen gaan. We laten op 1 maart de winnaars weten, dat ze kaartjes hebben gewonnen. Veel plezier alvast tijdens de Hotelnacht Zandvoort en vergeet niet op tijd nog even een hotelletje te boeken!

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

9 comments

 1. Judith schreef:

  Zo leuk dit! Wat een bijzonder project!
  In ga graag met Steve Johnsen! ❤️

 2. Hanneke schreef:

  Oh gaaf zeg! Ik ben opgegroeid in de buurt van Zandvoort maar ben er al zoooo lang niet geweest! Zou er graag heen met mijn vriend Michiel ????

  1. Hanneke schreef:

   Ohh ik snap niet hoe ik zó slecht heb gelezen ????, maar ik dacht dat het om een hotelovernachting ging! Laat mij dan maar buiten de loting, iemand anders heeft er vast meer plezier van! ????

   1. Eliane Roest schreef:

    Sorry voor de verwarring, had daarom het 3 x los nog vermeldt. De hotels kan je zelf voor een fijne prijs boeken, maar Hotelnacht is ook zonder de overnachting al heel erg leuk!

 3. Ellemieke schreef:

  Ik kwam vroeger vaak in Zandvoort, maar nu echt al veel te lang niet geweest. Ik zou er graag met Frank, mijn lief, heen gaan

 4. Anouk schreef:

  Een leuk uitje om met mijn zusje naar toe te gaan. Ieder jaar doen we een zussen weekend en ze kan na bijna een jaar verbouwen wel een uitje gebruiken!

  1. Eliane Roest schreef:

   Hotelnacht is een leuk weekend, vergeet je niet een hotel te boeken. Alhoewel het zonder overnachting ook al heel leuk is!

 5. Danielle schreef:

  Wanneer je in Haarlem woont én op het strand in Zandvoort getrouwd bent, is er eigenlijk geen reden om niet te gaan hè?! 😉

  1. Eliane Roest schreef:

   Ik zie ook geen reden waarom niet!

Comments are closed.