13 Instagrammable roze hotspots in Nederland

roze-interieur-instagram-proof-hotspots

Tegenwoordig tel je als restaurant, bar, koffiespot niet meer mee als je niet minstens 1 roze muur in je interieur hebt. Instagrammeisjes springen er massaal op af om een perfecte selfie danwel een complete fotoshoot te doen, inclusief een koffer met meerdere outfits. Is deze hype jouw ontgaan? Wacht dan niet langer, en doe je volgende date in 1 van deze 12 Instagram proof roze hotspots! (Uitgelichte afbeelding is van @bydevina)

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Cucina Elena | Utrecht Vleuten

Ooooh pizza is al heaven en dan ook nog in deze roze hotspot. Ja, je moet ervoor naar Vleuten, maar volgens Culinessa is Cucina Elena Vleuten een dikke aanrader.

Roze hotspot Cucina Elena Vleuten

Foto @Culinessa

The Pink Salon | Amsterdam

Verstopt in de voormalige diamantbeurs, kan je deze volledige roze vergader ruimte in Amsterdam vinden. Ingericht door ontwerpster Ineke Hans. Deze Instagrammable roze ruimte is perfect voor een fotoshoot of een presentatie in style!

Roze hotspots; vergader ruimte bij Capital C in Amsterdam

A cup of Cake | Breda

Het lijkt wel of zoetigheid onlosmakelijk verbonden is aan een roze interieur these days. We spotten deze beauty in Breda.

Life’s a peach | Utrecht

Lunch, koekjes en een boel vegan in Utrecht!

Bar Boótoe | Amsterdam

De lijst wordt langer en langer en het lijkt of heel Nederland massaal roze toelaat in zijn of haar hotspot. Mij hoor je niet klagen. De zomer 2019 is er zojuist mooier of moet ik rozer zeggen, op geworden met de komst van Boótoe in het Westerpark. BBQ-en in een roze hotspot!

Inekes | Deurne

Als ze zelfs in Deurne een hotspot openen met een compleet roze interieur, better believe the hype!

Cafe Thomas | Eindhoven

Nog maar net open en een instant hit, met prachtige muurschildering, roze stoelen en tafels is het picture perfect en very Instagram-proof! Eindhoven de Gekste!

Café Martinus | Haarlem

Mega stylish het nieuwe Martinus in Haarlem. Al ontdekt door veel “influencers”. Bonuspunten omdat ze prints aan de muur hebben hangen van Interieur blogger Zilverblauw.

Lucy’s Cheesecake | Amsterdam

Aan misschien wel de drukste straat van Amsterdam kan je deze zoete hotspot vinden. Lekkere cheesecake on top of all that!

 

Meddens | Hilversum

Romantisch en een tikke kitsch, dat is Meddens van top tot teen. Lekker kleurrijk behangetje afgetopt met roze gespoten vogelkooitjes waar geen vogels maar lampen in huizen.

Mama Kelly | Amsterdam

Het uberhippe Mama Kelly, we kent het niet. Een tikkie gejat van Sketch London, maar dat maakte de locatie natuurlijk niet minder legendarisch! Deze Instagrammable roze hotspot is tot ver buiten de hoofdstad bekend.

Werkwarenhuis | Den Bosch

Een roze plek met een rafelig randje dat is het Werkwarenhuis, fijn dat je hier ook nog kunt shoppen tussen het instakiekjes schieten door.

Sticky Fingers | Amsterdam

Echte sticky fingers krijg je niet hier. En je moet een gevorderd Instagrammer zijn om de roze muur er een beetje goed op te krijgen, maar deze roze hotspot is lekker dichtbij in Amsterdam West.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Iris Dijkers (@by.iris.sophia)

Café Blond | Amsterdam

Als je nog nooit van Blond Amsterdam gehoord hebt, kom je denk ik onder een steen vandaan ;). Maar wist je dat ze hun eigen café/winkel hebben geopend aan de Ferdinand Bolstraat. Winkelen en koffie leuten in een knalroze omgeving doe je vanaf nu hier.

Kebabi | Amsterdam

Telt een roze plafond ook? In Amsterdam West vindt je Kebabi Amsterdam, de eerste vegan dönerzaak van Amsterdam.

Puck | Amsterdam

(Helaas heeft PUCK Amsterdam haar deuren gesloten)

roze hotspot amsterdam

Deze hotspots zijn ook een bezoekje waard:

De leukste roze hotspots

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.