De leukste sneakers voor een feestje. In goud, metallic of met glitters.

festive-sneakers

Het feest seizoen is weer aan gebroken. Dus waarom zou je je sneakers niet aanpassen aan de gelegenheid? De perfecte reden voor ons Instagram-bloggers om in onze favoriete sneaker winkels te duiken om de meest feestelijke sneakers voor jou te vinden. Verwacht glitter, goud, zilver en metallic all the way, de ultieme feest sneakers!

Adidas gaat vol in de metallics

Adidas weet alle thuisfeestjes wel even een flinke shine te geven. Deze metallic tas staat bij deze op mijn Santa Wishlist. En wat te denken van de klassieke Stan Smith witte schoenen met gouden stippen erop. Instant schoenen om te dansen. En dan nog voor de chunky lovers, deze gouden uitvoering. Deze karakteristieke Adidas Basketball schoenen hebben een gouden bovenwerk met silhouetten van gummibeertjes op de hiel en de doorschijnende loopzool. En de laatste drop met deze pailletten sneakers zijn ook om te smullen natuurlijk. Je scoort ze o.a. bij Sunika.

Metallic shopper van AdidasStan Smith sneakers met gouden stippenD.O.N. ISSUE #2 GUMMY SCHOENEN

Nike Air max in zilver of goud.

NIKE is niet vies van metallics en ook dit jaar zet dit door. Of je ze nu in goud, koper of zilver wilt hebben, deze Nike Air Max geven je kerst outfit een instant glam factor.

Gouden-sneakers-NIKE

 

Vans classic met een touch of gold

Klassieke instappers van VANS met een gouden zijkant. Klassiek met een touch of gold, extra sjiek door de velvet bovenkant.

 

Gouden VANS

De iconische “vlam” sneakers van Sandro in goud.

Ieder jaar komen er meerdere uitvoeringen van de “vlammen” Sandro sneaker, nu ook in goud. 

Gouden Sandro sneakers

Nog meer sneaker inspiratie:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.