Lilesadi | Dutch Design | Rotterdam

lilesadi-dutch-design-daily-life-instagramblogger

In Rotterdam zit een designerduo genaamd Lilesadi die samen verantwoordelijk zijn voor een prachtige collectie designs in de huiselijke sfeer. Denk aan spiegels, textiel en waanzinnig mooie marmeren fotolijstjes.

Sinds kind af aan heb ik een obsessie met stippen. Het zit me niet in de weg, het valt mij vooral op als ik online aan het winkelen ben dat mijn mandje vaak altijd een item heeft wat van stippen voorzien is. Toen ik de theedoeken op de Instagram feed van Lilesadi spotte (leuke woordspeling, toch?) met een mooie kleurstelling en speelse print, was ik meteen verkocht.

dutch-design-made-in-holland-lilesadi-instagramblogger-theedoek-mint

Wij wonen in een redelijk straks huis en het zijn de accenten en de kleine details die ons huis maakt tot wat het is. Daarom heb ik denk ik een zwak voor kussens, keukentextiel en mooie kleden. Die zetten vaak het puntje op de i in ons interieur. Daarnaast hou ik totaal niet van opruimen en schoonmaken, maar ik weet mezelf keer op keer weer te overtuigen dat dit met mooie theedoeken of grappige schoonmaakdoekjes wel gaat gebeuren. Ahum.

dutch-design-made-in-holland-lilesadi-instagramblogger-theedoek-zwart

Terug naar Lilesadi. De zussen zijn zelf van Duitse komaf maar wonen al tijden in het Rotterdamse, daar waar ik ook ruim 10 jaar heb gewoond. Ze ontwerpen zeker niet met de huidige trends mee en gaan hun eigen weg. Af en toe een samenwerking met andere ontwerpers wat vaak tot mooie dingen lijdt. Een eigentijds en eigenzinnig duo wat erg mooi op mijn persoonlijke smaak aansluit.

Ben je helemaal down met de marmertrend van dit moment, kijk dan vooral even naar deze kleine foto standaards. Ik weet dat we niet vaak meer onze foto’s printen. Maar hoe zonde is dat? Koop een mooi kaartje, kies je fijnste vakantiefoto en zet het op een mooie plaats. Je kan regelmatig wisselen en dat is bij ons altijd belangrijk in huis. Iedere keer iets nieuws.

dutch-design-made-in-holland-lilesadi-instagramblogger-marble-trend

Lilesadi | Interior Textiles | Rotterdam