LEUK | Gezellig eetcafé in het centrum van Den Haag

den-haag-leuk-eten-drinken-voorkant

Op zoek naar een gezellig eetcafé in Den Haag? Dan is LEUK een goed idee.  Leuk, kan je vinden aan de Kettingstraat in Den Haag, net naast de achteruitgang van de Passage.

den-haag-leuk-eten-drinken-interieur den-haag-leuk-eten-drinken-nachos

De leukste adressen voor een dagje (of weekend) Den Haag.

LEUK Eetcafé in Den Haag

LEUK is een gezellig eetcafé met eetcafé klassiekers op de kaart. Denk aan hamburgers, saté en salades. Het leuke aan dit tentje is dat de hele familie meedraait. Zo staat vader in de keuken, moeder achter de bar en runt dochter de dagelijkse zaken. Je hoeft hier geen culinaire hoogstandjes te verwachten. Maar je bent wel bij LEUK aan het goede adres als je gewoon simpel en lekker wilt eten.

Let op, porties bij LEUK eetcafé in Den Haag zijn aan de grote kant!

den-haag-leuk-eten-drinken-burger

LEUK Hamburger

Op de foto de LEUK hamburger, de signature dish. Ik heb persoonlijk mijn hamburger liever op een echt hamburger broodje, maar de cheddar en het gebakken ei erop waren heerlijk. Zoals je ziet, geen halve maatregelen, ik moest dan ook halverwege opgeven. Vooraf kregen we nachos met cheddar uit de oven, en ik was niet de enige die dit lekker vond. 😉

den-haag-leuk-eten-drinken-kidsproof

Bij LEUK ga je eten als je goed en betaalbaar lekker wilt eten. Bediening is super attent, de service top en de buikjes vol.

Nog meer fijne plekken:

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

4 comments

 1. Wat een ‘leuke’ hotspot! Die hamburger ziet er echt heel lekker uit, ook fijn dat je veel groenten erbij krijgt! Malou x

  1. Eliane Roest schreef:

   Zoveel dat we ons bord niet leeg kregen!

 2. Ruud Zwaaf schreef:

  Het stam-restaurant van mijn vrienden en mij. We komen er vaak meerdere keren per week, vooral in de zomer en wij vinden dat het eten er tig keer beter is dan bij vele andere eetgelegenheden in Den Haag. Hetzelfde geldt voor de service en vriendelijkheid.
  Elaine Roest, een andere aanrader is Indiaas-Nepalees restaurant Five Flavors in Voorburg, ga daar eens iets over schrijven ……. als je durft (haha).

  1. Eliane Roest schreef:

   Hey Ruud, bedankt voor je reactie! Ik wil zeker in de zomer nog eens terug naar Leuk. Lekker op het terras hangen. Voorburg, ben bang dat ik er niet snel eens zal zijn, maar ik hou hem zeker in gedachten!

Comments are closed.