De leukste hotspots in Haarlem om te winkelen en koffie te drinken!

perfect-hotspots-in-haarlem-me

Gastblogger Raquel woont in Haarlem, en daarom vroegen wij haar naar een lijstje met de leukste hotspots en koffietentjes in Haarlem. Een mooie aanvulling op deze stadswandeling door de binnenstad van Haarlem.
Haarlem is meerdere malen genomineerd als de beste winkelstad van Nederland, hier ben ik het volledig mee eens. In Haarlem vindt je een fijne variatie aan traditionele winkels, leuke boetiekjes, concept stores en een enorme lijst aan restaurants en cafés. De prachtige straatjes vragen erom om er doorheen te wandelen en een fijne dag te hebben.

MY DEER’S

perfect-hotspots-in-haarlem-MYDEER2 perfect-hotspots-in-haarlem-MYDEER1

Jullie kennen ongetwijfeld My Deer van hun webshop en de toffe prints. Recentelijk hebben ze ook een offline winkel geopend in de binnenstad van Haarlem. Een mooie en lichte winkel, het interieur is een prachtige combinatie van botanisch en design producten. En daarmee de eerste op onze lijst van leukste hotspots in Haarlem.
My Deer’s | Schagchelstraat 12 | Haarlem, Nederland

MASHED Concept Store

perfect-hotspots-in-haarlem-MASHED1 perfect-hotspots-in-haarlem-MASHED2

Cadeaus, kunst en koffie komen samen in deze industriële concept store in de binnenstad van Haarlem.
MASHED | Kleine Houtstraat 19 | Haarlem

ID STORE

perfect-hotspots-in-haarlem-IDStore2 perfect-hotspots-in-haarlem-IDStore1

ID-Store is tot de nok gevuld met prachtige producten en wat mooie fashion items. Denk aan stationary, sieraden, accessoires, trendy kleding en schoenen. Al deze dingen vindt je in deze Scandinavisch ogende winkel.
ID Store | Schagchelstraat 7|  Haarlem

MICA COFFEE BAR

leukste-hotspots-in-haarlem-Mica1 leukste-hotspots-in-haarlem-MICA

Als je graag een kop goede koffie drinkt, is dit jouw nieuwe favoriete plek. Hier drink je koffie van Bonanza Koffie in een prachtige keramieke mok, die je ook nog eens kan kopen. In de rest van de winkel kan je allerlei soorten keramiek, marmer, koffiebonen, chocola en zelf wat meubels en planten scoren. Bekijk ook vooral hun webshop. Ze hebben een sfeervolle Scandinavische look neergezet door het gebruik van veel wit en planten. De huisgemaakte wafels en taart zijn een must-try en super lekker.
MICA | Kleine Houtstraat 103 | Haarlem

NATIVE

leukste-hotspots-in-haarlem-NATIVE2 leukste-hotspots-in-haarlem-NATIVE1

Een knusse plek om een kopje koffie te drinken. En ze serveren koffie met de bonen van onze persoonlijke favoriet White Label CoffeeOok ben je hier aan het juiste adres voor een lekker ontbijtje of een goede lunch.
NATIVE | Breestraat 23 | Haarlem

BY LIMA

perfect-hotspots-in-haarlem- perfect-hotspots-in-haarlem-BYLIMA1

By Lima is echt een prachtige plek waar je kan genieten van ontbijt, lunch, brunch of gewoon een goede kop koffie. Als je liever een smoothie met een taartje erbij hebt, kan dat natuurlijk ook. Op zonnige dagen geniet je van al dat lekkers op het terras.
By Lima | Zijlstraat 65 | Haarlem
Blijf je de hele dag in Haarlem? Ga dan ’s avonds lekker eten bij MONK Fishbar! Of bekijk deze blogs van andere leuke winkels in Haarlem.

De leukste winkelsteden van Nederland: