Lunchen bij BarTack in De Baarsjes

lunchen-bij-bartack-amsterdam

Vorig jaar waren we er als de kippen bij toen in onze buurt BARTACK zijn deuren open deed. Een boel borrels en koffietjes op het terras verder is het de hoogste tijd voor een update van mijn toenmalige blog dus gingen we uitgebreid lunchen bij BARTACK Amsterdam.

!lunchen-bartack-amsterdam-terras

lunchen-bartack-amsterdam-terras

Lunch bij BARTACK

Is het nou slim of niet slim om met heel veel trek ergens aan te schuiven voor lunch? Gevolg, we hebben veel en veel meer besteld dan de bedoeling was. Omdat we aan de vroege kant voor lunch waren, bestelden we stiekem ook nog wat ontbijt gerechten. Goed om te weten voor jullie, dat mag dus gewoon.

lunchen-bartack-amsterdam-eggs-benedict

PITA

De lunch draait bij BARTACK om pita’s. Niets lekkerder dan een pitakaas op een brakke ochtend, maar met een pita kan je veel meer dan alleen kaas en dat weten ze ook bij BARTACK. Wij kozen voor de pita madame, een pita met een flinke knipoog naar de croque madame, geserveerd met gruyere. Lekker!

lunchen-bartack-amsterdam-overview

Acai Bowl

Ontbijten is een must, maar het lukt mij niet altijd. Op mijn vrije dag ga ik dan ook graag buiten de deur voor een fijne acai bowl. En ik at er al veel, de mooiste heb ik verzamelt in een lekker lijstje voor je, HIER.

lunchen-bartack-amsterdam-acai-bowllunchen-bartack-amsterdam-acai-bowl

PANCAKES

Pancakes voor de win, omdat pancakes ten allen tijde gewoon een must zijn om te bestellen en check deze stapel dan! Geserveerd met chiazaad, blauwe bessen en crème fraiche. NIet te zoet en vooral erg lekker!

lunchen-bartack-amsterdam-pancakes

Fijne Sfeer

BARTACK is gewoon een fijne plek om in het weekend je dag te beginnen. Koffietje in de zon op het terras of lekker relaxt binnen lunchen. Binnen is het knus en sfeervol ingericht en het licht is fantastisch op een zonnige herfstdag. Ik bleef maar foto’s maken.

’s Avonds kan je trouwens ook lekker eten bij BARTACK. Het menu is overwegens vegetarisch en voor de hardcore carnivoren kan je het vlees als sidedish bestellen, originele insteek!

lunchen-bartack-amsterdam-interieur lunchen-bartack-amsterdam-bloemen lunchen-bartack-amsterdam-licht

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.