Detoxen bij de healthy hotspot in Amsterdam: Klaever

klaver_health_amsterdam_detox_rozengracht

KLAEVER HEALTH aan de Rozengracht, de healthy hotspot van Amsterdam. De place to be als je op zoek bent naar een detox in Amsterdam.

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020 

Met gemak breng ik heel wat uurtjes per week sportend door. Daarbij wil ik mezelf nog weleens als heuse ‘#fitgirl’ profileren, getuige mijn Instagram account en een blog hier en daar. Maar toen ik een uitnodiging kreeg voor de opening van Klaever Health, wist ik dat ik misschien een tikkeltje door de mand zou vallen omdat het onderwerp ‘voeding’ écht niet langer te vermijden was. Want dat dieet van hamburgers na de training ‘omdat ik zo mijn best heb gedaan’ kan natuurlijk eigenlijk niet met mijn fitness regime.

amsterdam_klaever_health_juices

Naast het feit dat ik verzot ben op die hamburgers (en chocolade, wijn, g&t’s en ga zo maar even door…) weet ik vooral ook niet waar ik nou moet beginnen als het aankomt op voeding en supplementen. Er doet zoveel zin en onzin de ronde dat filteren en kiezen niet makkelijk is. Gelukkig is daar nu KLAEVER HEALTH aan de Rozengracht.

klaever_health_goodiebags

Klaever health biedt ook voedingsadvies

In de prachtige winkel van voedingsdeskundige Stephanie Klaver kun je terecht voor healthy producten, verse smooties én advies op maat. Zo ontwikkelde Stephanie bijvoorbeeld zelf een gebalanceerde 4 daagse sapvast die je elke dag vers bij Kleaver op kunt halen. Detoxen was nog nooit zo lekker en makkelijk.

klaever_health_menu

Personal training bij Klaever Health

Ook nog-niet-zo-fit-girls zijn bij Kleaver aan het juiste adres. In de kelder vind je een mooi uitgeruste personal training gym waar je een programma op maat kunt volgen – alléén of met maximaal 4 vriendinnen – voor de gedeelde smart en het drukken van de kosten. Ook dit programma komt inclusief advies en begeleiding op gebied van voeding. Omdat ze ook bij Klaever geen fan zijn zijn van een ‘quick fix’ bieden ze doorlopende programma’s,  daarmee blijvend resultaat en een ware lifestyle change.

amsterdam_healthy_hotspot_klaever_health_opening

Inspiratie voor een beter leven:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.