Onze eerste ‘fashion shoot’ #webettertogether

wefashion-webettertogether

Bij Instagram bloggers werken we graag met merken waar we blij van worden. Toen ik de kans kreeg om een “fashion” shoot met de mini voor WE Fashion te doen, waagden we de sprong. Voor alles is een eerste keer!

fashion-shoot-we-fashionfashion-shoot-we-fashion

Nu ga ik niet heel graag op de foto, maar foto’s samen met de mini is toch net een ander verhaal. Niet alleen leuk om samen te shoppen, maar ook een leuke herinnering, want zoveel foto’s heb ik niet met haar samen.

#webettertogether-detail #webettertogether-detail #webettertogether-detailfashion-shoot-we-fashion

De eerste stap was samen winkelen, het regende die dag pijpenstelen, dus met druipende haren stonden we in de winkel. De mini zou voor mij een outfit shoppen en ik voor de mini. Hilariteit alom in het pashokje en we weten inmiddels ook dat keuzes maken lastig kan zijn. Hier het resultaat. Willen jullie meer of minder fashion. 😉

shimmer-top-we

Outfit Mini

Outfit Eliane

fashion-shoot-we-fashion

Ook hier winkelen we graag;

De kleding voor deze shoot hebben we gekregen van WE Fashion. De caps kregen wij van PUMA. De armband heb ik van The Sture Plan Billions Collection gekregen. De rest was al in ons bezit. Alle foto's zijn gemaakt door Daan Hocks.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.