Stijlvol het najaar in; outdoor must haves voor de winter

Hummel Puffer Jas

Geen tripjes naar de zon, maar vooral avonturen in eigen land voorzien van de nodige regen en wind. Gelukkig kan je je daarop kleden om jezelf droog en warm te houden. De outdoor musthaves voor het najaar.

There’s no such thing as bad weather. Only inappropriate clothing!

herfst outdoor musthaves

Puffer Jas / Padded Jacket

Vorig jaar was de puffer jas (donsjas) niet weg te denken uit het straatbeeld, dat houden we dit jaar nog even vast. Met deze unisex HUMMEL Columbo jacket. Waterdichte rits, knopen aan de onderkant voor als je aan het fietsen bent en een gevoerde kraag, maken deze jas onmisbaar. De jas is gemaakt van gerecycled polyester en dat maakt hem nog duurzaam ook! De jas is water afstotend en heeft mij nu al meerdere malen droog gehouden tijdens wandelingen en fiets tochten. De lengte van de jas zorgt ervoor dat hij tot op mijn knieën komt, ook als ik aan het fietsen ben, de ideale lengte!

Duurzaam weekendje weg: Vakantie in in een duurzaam wikkelhouse bij stayokay.

Hummel Puffer Jasherfst-must-have-puffer-jas-zwart-hummel

Mooie outdoor schoenen

Outdoor schoenen, ik heb er een haat- liefde verhouding mee. Onooglijke praktische schoenen in de meest walgelijke kleuren. Maar daar lijkt verandering in te komen. Zo spotte ik deze toffe lage gele regen boots bij Angulus. Waterdicht en comfortabel, heb je net als ik stevige kuiten dan zijn hogere laarzen niet altijd even fijn. Deze zijn de ideale hoogte voor al die plassen en een modderpoel. Ze doen niet onder voor echte regenlaarzen en je kan er na een wandeling ook nog de show mee stelen in een restaurant of stad.

Wandeltips: Dit zijn & de mooiste natuur spots in Nederland

korte regenlaarsjes geel anguluskorte regenlaarsjes geel angulusfahion-angulus-regen-laarzen

Een waterdichte rugtas

Onverwoestbaar, duurzaam en waterdicht! Als je dat zoekt in een rugtas, kijk dan eens bij Freitag. Ik schreef er hier al een uitgebreid artikel over. Goed nieuws; ze hebben sinds kort een winkel in Amsterdam. Zie maar eens een kleur te kiezen! Let wel, deze tas heb je voor het leven.

outdoor kleding must haves

Muts is van TimCity

waterdichte rugtas freitag

Thermokleding in Nederland

Als je net als ik vaak lange dagen buiten doorbrengt dan kan thermokleding een aanrader zijn. Ik heb een aantal favorieten:

OUTDOOR MUST HAVES

Onze outdoor favorieten:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.