REVIEW REISBOEK – Bucketlist eropuit in Nederland; een reisgids vol unieke avonturen

review: bucketlist eropuit

Menig vakantieparel ontdekte ik al via de site van Marleen en sinds ze boeken is gaan schrijven is dit alleen maar toegenomen. In haar nieuwste boek; Bucketlist eropuit in Nederland, schrijft ze naast over de mooiste overnachtingen ook over de mooiste avonturen in eigen land.

NOTE: Extra leuk dat in Bucketlist eropuit in Nederland een reisfoto van mij is opgenomen over mijn avontuur in Goeree Overflakkee.

review: bucketlist eropuit

Op avontuur in Nederland

Het leukste aan schrijven over mooie plekken om te overnachten, is het te delen in combinatie met leuke dingen om te doen. Dat is precies wat je kan verwachten als je dit boek gaat lezen. Zoals op de cover al staat; Dit wil je doen, hier moet je zijn. Dat laatste is een mooie verwijzing naar de campagne van het NBTC: Hier moet je zijn! Waar Marleen en ik allebei ambassadeur voor zijn. Zij voor Gelderland en ik voor Noord-Holland.

Wat kan je lezen in het Bucketlist?

Er is een mooie onderverdeling gemaakt in het boek:

  • Kleine steden, grote dorpen
  • Te leuk om niet te doen
  • De paden op met koffiestop
  • Terras in het gras
  • Bijzonder overnachten

Een duidelijke kleurverdeling geeft aan wat je kan vinden en waar, vervolgens is alles onderverdeeld in de provincies. Heel veel plekken herken ik al van eigen avonturen, maar nog vaker word ik verrast met plekken waar ik nog nooit van heb gehoord.

Deze tips herken ik meteen:

Deze ben ik heel benieuwd naar:

  • Logeren bij Atelier Vert in Abcoude (om de hoek!)

En natuurlijk nog heel veel meer, maar ik ga de inhoud van het boek niet teveel verklappen.

Staycation in Nederland

Mocht je het deze zomer nog niet aandurven om weer de wijde wereld in te trekken, dan is dit een prima start voor een staycation in Nederland. Een boek vol inspiratie, niet alleen voor weekenden weg, maar ook de leukste dagtrips in de omgeving. Het boek Bucketlist eropuit in Nederland koop je hier.

De leukste staycations in Nederland:

review: bucketlist eropuit

Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Natuurhuisje dan ontvangen wij een kleine commissie.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.