Tips voor stijlvolle reiskleding voor onderweg

comment 0
Tips voor reiskleding

Als je veel reist dan denk je wellicht snel aan praktische kleding voor onderweg. Maar het oog wil ook wat, daar is Studio Lienne handig op ingesprongen met stijlvolle reiskleding.

Tips voor reiskleding;

Er zijn wel wat handige tips om rekening mee te houden bij het aanschaffen van kleding voor op reis. Hier wat tips;

  • Moet lekker zitten, niet knellen, zeker als je lange dagen maakt, tijdens treinreizen bijvoorbeeld.
  • Het kledingstuk moet ademen, zodat je bij warm weer, niet direct met klotsende oksel zit.
  • Het kledingstuk moet niet te veel kreuken zodat je er bij aankomst ook nog fris uitziet.
  • Kies niet voor te lichte kleuren, als er dan een vlek op komt, dan zie je dat niet direct.

Kies vooral waar jij je comfortabel in voelt, als dat een sportlegging, joggingbroek of een blouse van travelstof, ook prima natuurlijk!

travel basic blouse donkerblauw 840 | amy

Wat is Travelstof?

Deze travelstof bestaat voor 84% uit Polyamide en de rest is elastaan. Polyamide is het duurzame alternatief voor polyester, beide volledig synthetisch, maar polyamide is veel sterker. Helaas worden deze twee nog vaak verward met elkaar. De stof gaat langer mee en is het best te wassen op een lagere temperatuur. Nu moet ik bekennen dat wij hier in huis bijna alles op 30% wassen, dus daar verandert met deze reiskleding verder niets mee.

Multifunctionele blouse van travelstof voor in vliegtuig, auto of trein

Studio Lienne is één van die aanbieders die kleding gemaakt van travelstof aanbiedt. Van jurk, broek tot travel blouse voor dames, ze biedt een breed assortiment in meerdere frisse en klassieke kleuren. Het handige aan een blouse voor onderweg is dat het een van de laagjes kan zijn. Een simpel T-shirt of topje eronder, bijvoorbeeld met een kantrandje voor een extra vrouwelijk effect.

Je kan de blouse (die getailleerd is) open of dicht dragen en staat direct wat netter op een broek. Met hakken of chique sandalen ben je direct netjes, met een sneaker en de knoopjes open heb je een goede casual look te pakken. Alleen nog een trui mee voor als het echt koud gaat worden!

travel basic blouse kobalt blauw 840 | amy

Wat draag jij graag onderweg? En houdt je wel eens rekening met de werking van bepaalde stoffen in je kleding voor onderweg? We zijn altijd benieuwd naar jullie persoonlijke verhalen en ervaring, deel ze vooral met ons in de comments!

Lees ook:

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.