Top cadeaus voor de wijnliefhebber

Top cadeaus voor de wijn liefhebber

Ben jij net als ik niet vies van een glas wijn, weet jij de leukste wijnwinkels in jouw buurt en kan je de ene druif al van de ander onderscheiden? Join the club! Het is de hoogste tijd om je wijnliefhebber next level te trekken. Ik verzamelde top cadeaus voor de wijnliefhebber. Altijd handig zo’n inkooplijstje.

Wijnvaas

Onlangs ontdekte ik het Amsterdamse crea8. Een cadeauwinkel in hartje Amsterdam, waar ze is alles maken met lasersnijden. Ik spotte daar deze prachtige wijnvaas. Houten frame is laser gesneden, het reageerbuisje is transparant wat het een prachtig object maakt voor in je interieur. Mooi bloemetje geplukt of een klein bloesemtakje, wekelijks iets nieuws. Ook leuk als cadeau want ze versturen het in een gepersonaliseerde koker.

Wijnvaas gemaakt van hout

Wijnpaal

Een echte eyecatcher in je huis om je mooiste wijnen in te etaleren; de wijnpaal. Heeft jouw woonkamer nog een kale hoek of een lege muur? Overweeg dan eens om de Wijnpaal te kopen, mag gezien worden!

Deze mooie wijnen zijn van LePlan Vermeersch, je kan ze hier kopen.

wijnpaal-top-cadeaus-wijn-liefhebber

Wijnfles met lichtjes

Als wijnliefhebber, beschik je met regelmaat over een lege wijnfles. Ik spotte deze LED lichtjes, waarmee je een lege wijnfles zo omtovert tot sfeerverlichting. Een betaalbaar en top cadeau voor de wijnliefhebber.

bol.com | 5 x Fles verlichting Light my Bottle op Batterijen Flessen Decoratie

Coravin

Ok, misschien is dit een overbodige luxe, want als wijnliefhebber heb je wellicht niet al te vaak wat over in de fles aan het einde van de avond. Maar op sommige dagen is 1 glas gewoon echt genoeg. En juist voor die avonden is er de Coravin. Een prachtig systeem om je wijnfles mee af te sluiten, zodat de wijn een dag later nog net zo lekker is. Een investering die meer dan de moeite waard is.

coravin-top-cadeaus wijnliefhebber

Borreltijd, boek van Susan Aretz

Wat is wijn zonder een fijne borrelplank? Dat moet ook Susan Aretz hebben gedacht toen ze haar boek schreef. Een kookboek vol borrelhappen en allemaal even makkelijk te maken, want het moet wel leuk blijven!

Een illustratieve wijn poster

Een mooie illustratie (wijn gerelateerd) in laten lijsten, maakt een top cadeau voor de wijn liefhebber. Deze spotte ik hier.

Poster van wijn illustratie

De omfietswijn gids van Nicolaas Klei

Al jaren mijn persoonlijke favoriet om te krijgen. In deze gids kan je alle lekkere wijnen vinden die je kan halen in de supermarkt. Overzichtelijk ingedeeld en optimaal prijs/kwaliteit verhouding. Speciaal als je wijn wel lekker vindt, maar jezelf uren voor het schap aan het dralen bent.

Een “glühwein” geurkaars

Alsof je na een lange wandeling in de sneeuw bij de open haard geniet van een heerlijke glühwein – zo mag het ruiken. Deze geurkaars zit vol wintergeuren van fruit gevolgd door kaneel en kruidnagel met toptonen van vers gesneden naalden van de douglasspar, blauwe spar en ceder. Extra leuk, deze kaars is gegoten in een voormalige wijnfles. Een heerlijke geurend wijn cadeau.

Wijnketting

Als je deze draagt is er geen twijfel meer mogelijk, je bent een wijn liefhebber. Ook verkrijgbaar in goudkleurig.

Nog meer cadeau inspiratie?

Top cadeaus voor de wijnliefhebber

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.