Origineel vriendenboek met mooie illustraties van Uitgeverij Snor

Leuk vriendenboek

Wie herinnert zich de vriendenboekjes van vroeger nog? De eindeloze rij met vriendenboekjes die je van je klasgenootjes in handen kreeg gedrukt, met altijd weer diezelfde vragen. Dit leuke vriendenboek is voorzien van mooie illustraties en heeft leuke vragen.

SpeelgoedSpeelgoed

Op zoek naar een origineel vriendenboek?

Nu zit mijn dochter op school en ik heb de eerste paar vriendenboekjes alweer voorbij zien komen. Allemaal voorzien van de standaard vragen “Wat is je lievelingskleur?”, “Wat is je favoriete televisieserie?” en de vormgeving is nooit echt om over naar huis te schrijven. K3, Disney prinsessen of paardenthema om maar iets te noemen. Hoe is het toch mogelijk met zoveel inspirerende grafisch vormgevers in de wereld?

Leuk vriendenboek

Op zoek naar een leuk vriendenboek?

Esther van de Paal, mede Amsterdammer, ik ken haar via Instagram als @estherbabyccino en Julie Marabelle (illustratrice) hadden dit gevoel blijkbaar ook en ontwierpen samen een prachtig vriendenboek en ik kreeg er 1 opgestuurd. WOW! Veel plaats om te tekenen, stickervellen om alles nog mooier mee te maken en ontworpen in prachtige kleuren waar ook ik blij van word. Het vriendenboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Snor die al garant staat voor een heleboel mooie, leuke en vaak ook praktische boeken.

Wij zijn thuis alvast begonnen met het invullen en rondgeven van dit mooie vriendenboekje. Hopelijk zijn we hiermee voorgoed genezen van die standaard saaie vriendenboekjes!

EIndelijk een leuk vriendenboek

Extra leuk aan dit vriendenboek zijn de originele vragen en de ruimte om te tekenen. Iedere pagina ziet er anders uit, dus de kinderen uit de klas kunnen zelf kiezen op welke pagina zij zich het meest thuis voelen. Het vriendenboek heft een frisse update gekregen met een nieuwe cover en frisse kleuren met de mooie vormgeving die we gewend zijn.

Vriendenboek met stickervel

De opvolger van het vriendenboek; Schooljarenboek

De makers van het leukste vriendenboek zijn gekomen met iets nieuws; Het Schooljarenboek. Een mooie herinnering aan al je schooljaren (basisschool en middelbare school). Voortgekomen uit de leuke vragen die je in het vriendenboek kunt vinden. Dit vriendenboek heeft trouwens een flinke opfrisbeurt gekregen ook. In het schooljarenboek kan je bij houden wie er bij je in de klas zat. Je verzamelt er alle klassenfoto’s in (hebben we daar ook eindelijk een plek voor gevonden) en al je toekomstdromen kan je per jaar verzamelen

Schooljarenboek opvolger van het vriendenboej Mooie vormgeving schooljarenboek Mooie vormgeving schooljarenboek

Op zoek naar mooie en originele cadeaus voor klasgenootjes?

Origineel en leuk vriendenboek

Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Natuurhuisje dan ontvangen wij een kleine commissie. Lees er meer over in ons 
reispartners blog.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.