Origineel vriendenboek met mooie illustraties van Uitgeverij Snor

vriendenboek_instagramblogger

Wie herinnert zich de vriendenboekjes van vroeger nog? De eindeloze rij met vriendenboekjes die je van je klasgenootjes in handen kreeg gedrukt, met altijd weer diezelfde vragen. Dit origineel vriendenboek van Uitgeverij Snor is voorzien van mooie illustraties.

SpeelgoedSpeelgoed

Op zoek naar een origineel vriendenboek?

Nu zit mijn dochter op school en ik heb de eerste paar vriendenboekjes alweer voorbij zien komen. Allemaal voorzien van de standaard vragen “Wat is je lievelingskleur?”, “Wat is je favoriete televisieserie?” en de vormgeving is nooit echt om over naar huis te schrijven. K3, Disney prinsessen of paardenthema om maar iets te noemen. Hoe is het toch mogelijk met zoveel inspirerende grafisch vormgevers in de wereld?

vriendenboek_schrijven_instagramblogger

Op zoek naar een leuk vriendenboek?

Esther van de Paal, mede Amsterdammer, ik ken haar via Instagram als @estherbabyccino en Julie Marabelle (illustratrice) hadden dit gevoel blijkbaar ook en ontwierpen samen een prachtig vriendenboek en ik kreeg er 1 opgestuurd. WOW! Veel plaats om te tekenen, stickervellen om alles nog mooier mee te maken en ontworpen in prachtige kleuren waar ook ik blij van word. Het vriendenboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Snor die al garant staat voor een heleboel mooie, leuke en vaak ook praktische boeken.

Wij zijn thuis alvast begonnen met het invullen en rondgeven van dit mooie vriendenboekje. Hopelijk zijn we hiermee voorgoed genezen van die standaard saaie vriendenboekjes!

vriendenboek_instagramblogger

Vriendenboek Uitgeverij Snor Vriendenboek Uitgeverij Snor

Op zoek naar mooie en originele cadeaus voor klasgenootjes?

Origineel vriendenboek met mooie illustraties van Uitgeverij Snor

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.