De leukste cadeaus, vind je in de museumwinkel!

Sinds de mini vorig jaar als thema Van Gogh in de klas kreeg en vervolgens op bezoek gingen naar het Van Gogh museum, bleek ze één van de weinige kinderen in de klas te zijn die regelmatig in het museum te vinden is.

De museumwinkel in het Van Gogh museum

Ons favoriete onderdeel bij een museumbezoek is de museumwinkel. Sinds kort heeft het Van Gogh museum een complete kids collectie, wij pikten onze favoriete kindercadeaus eruit!

Een Vincent Van Gogh kleurboek

Kinderen, tekenen, kleuren, ook bij ons in huis favoriet. Bakken met stiften vliegen er jaarlijks doorheen. Hoe leuk is dit Vincent van Gogh kleurboek. Zelf tekenen en bedenken is natuurlijk het allerleukste, maar zo nu en dan is een toffe kleurplaat ook fijn om te maken.

winkelen-museumwinkel-van-gogh

Een Van Gogh stuiterbal

Al sinds jaar en dag verzamel ik stuiterballen, bij mij thuis staat er een glazen pot die tot de nok toe gevuld is met ruim honderd stuiterballen. Toen ik deze zag was ik op slag verliefd. Mooi meegenomen dat dit natuurlijk ook een super leuk origineel cadeautje is.

kinder-cadeau-museumwinkel-van-gogh-museum

Van Gogh stuiterbal met zeezicht €6,95

Hand gehaakte Vincent van Gogh pop

Dit is de nieuwe BFF van onze mini. Het was liefde op het eerste gezicht. Extra leuk, je kan het jasje aan en uit doen!

Winkelen in de museumwinkel van het Van Gogh museum in Amsterdam

Hand gehaakte Vincent van Gogh pop € 29,95

Vincent van Gogh puzzel

Deze puzzel met de afbeelding van het schilderij “Zonnebloemen” van Van Gogh, heeft ruim 50 stukjes. Meer dan genoeg voor een uur puzzelplezier. Hij zit ook nog eens in een mooie verpakking met de wereldberoemde Zonnebloemen er op. Een mooie eyecatcher in de speelgoedkast en volledig van hout gemaakt.

Origineel cadeau; De Zonnebloemen van Vincent van Gogh in puzzelvorm

De Zonnebloemen van Vincent van Gogh in puzzelvorm €6,95

Ben je meer een liefhebber van Rembrandt, dan is deze puzzel misschien wat voor jou;

De Amandelbloesem Knuffel

Misschien wel mijn lieveling schilderij van Van Gogh: De Amandelbloesem. Het schilderij de Amandelbloesem was een cadeau voor zijn broer Theo en diens vrouw Jo die een zoon hadden gekregen: Vincent Willem. En wat geef je iemand die net een kind heeft gekregen? Een zachte en mooie knuffelbeer.

Van Gogh museumwinkel vol originele cadeaus

Zachte knuffelbeer €19,95

Geen kleine kinderen in je omgeving, maar wel fan van de Amandelbloesem;

NOTE: Met de opbrengsten van deze cadeaus steun je ook nog eens het Vincent van Gogh museum en dat is best een fijne gedachte toch? Overigens hoef je voor het bezoeken van de museumwinkel geen kaartje voor het museum te kopen, deze is vrij te bezoeken. Woon je niet in de buurt? Alle cadeaus zijn ook online te kopen.

De leukste blogs vol cadeaus:

DE LEUKSTE CADEAUS, VIND JE IN DE MUSEUMWINKEL!

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.