Wie heeft de mooiste acaibowl van Amsterdam?

comment 0
mooiste-acai-bowl-amsterdam

De açai bowl is al tijden een hit, zover daar geen nieuws. Maar het viel mij wel op hoe verschillend de presentatie her en der is. En laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat. Leuk om te weten voor zij die de acaibes nog niet kennen. Deze bes is extreem bederfelijk en wordt dus slechts ingevroren verkocht. De bes is echter super gezond, geeft energie en dat is wel zo fijn bij een ontbijt. De bowl wordt vaak geserveerd met vers fruit, superfoods en granola. De variatie hierin is enorm. Ik heb het hier dus niet over de beste of de lekkerste of de wat dan ook açai bowl, maar de mooiste açai bowl in Amsterdam.

De açai bowl bij Pluk Amsterdam

Pluk Amsterdam zit verscholen in de 9 straatjes, ik schreef HIER al eens over Pluk Amsterdam. Zij begrijpen als geen ander dat het oog ook wat wil. Daarnaast hebben ze ook gewoon een hele lekkere açai bowl, maar ook andere smoothie bowls.  Laat je vooral niet op het verkeerde been zetten bij PLUK Amsterdam, ze hebben namelijk ook hele lekkere worteltaart en andere cakes. It is not all healthy, maar wel pretty!

de-mooiste-acai-bowl-amsterdam-pluk-amsterdam

De açai bowl bij Coffee Room

Om de hoek in Amsterdam West eet je een killer açai bowl. Beslist niet zuinig qua hoeveelheden en prachtig geserveerd. Voor mij zijn ze ook nooit te beroerd de banaan weg te laten, hou ik niet zo van. Hier kan je mij in de ochtend nog wel eens vinden om te flexwerken. Coffee Room zit aan de Kinkerstraat.

NOTE: ze doen niet aan service, bestellen en meteen afrekenen doe je aan de toonbank.

de-mooiste-acai-bowl-amsterdam-coffee-room-kinkerstraat

Photo by @melabrouwer

Heb jij nog een mooie aanvulling voor dit lijstje? Laat het vooral weten!

Nog meer fijne plekken in Amsterdam:

Geef een reactie