Unieke plekken om te slapen in Zuid Limburg

Overnachten in Zuid-Limburg

Omdat 1 dag niet genoeg is om Zuid Limburg te verkennen, kan je er beter maar meteen een lang weekend van maken. En bij een lang weekend hoort ook een fijne plek om te slapen. Zuid Limburg heeft het allemaal, van sjieke hotels, familieparken, bed & breakfast of zelfs een kasteel. Instagrambloggers zet unieke plekken om te slapen in Zuid Limburg op een rij!

Kasteel Vaeshartelt

Vlakbij Maastricht kan je het romantische kasteel Vaeshartelt vinden, Instagram blogger Yoelle, verbleef er een weekend.

Kasteel Va

Bed & Breakfast Dalauro in Eys

Instagram blogger Simone, verbleef een weekend in het Toscane van Limburg, bij bed & breakfast Dalauro in Eys. Ze schreef een uitgebreide review en deelde haar mooiste tips voor de regio.

bed-breakfast-zuid-limburg

Relais & Château St. Gerlach

Wij hadden het unieke voorrecht om in dit prachtige en zeer Instagram Proof Château St. Gerlach te mogen verblijven. Een weekend lang kasteelvrouw zijn, zorgde er voor dat we ons extra speciaal voelde.Château St. Gerlach is slechts 1 van de prachtige hotels van de Oostwegel Collection. Een andere bekende uit deze keten is het Kruisherenhotel in Maastricht (het enige 5* hotel in Maastricht). Altijd al eens in een kasteel willen slapen in Zuid-Limburg? Dan is dit je kans! Maak er een uitgebreide trip van, want de spa en de diverse restaurants die St. Gerlach te bieden heeft zijn allemaal het ontdekken waard. Op slechts 10 minuten van Valkenburg vandaan. Ook mijn dochter (8 jaar) had het hier erg naar haar zin.

Hotel Monastere, Instagram-proof verblijven in Maastricht!

slapen-in-zuid-limburg-chateau-gerlach slapen-in-zuid-limburg-chateau-gerlach slapen-in-zuid-limburg-chateau-gerlach

TIP: De spa is op gezette tijden speciaal open voor de kinderen ook. Boek een appartement, dat geeft meer ruimte en een tuin om lekker te kunnen spelen tussen de uitstapjes door.

Landal Greenparks Hoog Vaals

Liever een familiepark? Dan zijn de vakantieparken van Landal een aanrader. Met name die in Hoog Vaals heeft een uitzicht om de gehele dag van te genieten!

Onder de Linde Bed & Breakfast

Midden in het centrum van Valkenburg vindt je deze charmante Bed & Breakfast Onder de Linde. Ik kwam er pas achter dat het een bed & breakfast was, toen ik deze foto maakte.

bed breakfast zuid limburg valkenburg

Hier is het ook fijn overnachten!

Unieke plekken om te slapen in Zuid Limburg

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.