Simone en Eliane tippen hun favoriete accommodaties voor een staycation in Nederland

Weekendje ZWIER aan de Vinkeveense Plassen

Het afgelopen jaar waren we nog steeds in de gelegenheid om op avontuur te gaan. Noem het staycation, weg in eigen land, slapen om de hoek, maar wat een pareltjes hebben we al tijdens onze staycations in Nederland mogen ontdekken. We hebben onze favoriete accommodaties in een top 10 gegoten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door simone wittgen (@simone_wit)

De 5 favoriete accommodaties in Nederland van Simone

Ik ben een sucker voor fijne overnachtingsplekjes. Plekken die uniek en authentiek zijn door het concept, de ligging, de inrichting, de persoonlijke aandacht èn de dingen die je er in de omgeving kunt doen. En wie is daar nou niet dol op? Daarom deel ik hier de 5 fijnste plekken in NL en BE waar ik in 2019/ 2020 overnachtte:

Natuurhuisje op de Veluwe; logeren in een tiny house

De 5 favoriete accommodaties in Nederland van Eliane

Er wordt wel eens gevraagd of ik een voorkeur heb voor hotel, huisje of toch een bed & breakfast? Maar ik kan gewoon niet kiezen. De luxe van een fijn hotel, de knusheid van huisjes en de vaak persoonlijke aandacht van een bed & breakfast, hoe kan je daar nou tussen kiezen? Het is de afwisseling van spijs die doet eten. Dus wissel ik graag af!

Overnachten bij ZWIER

Nog meer inspiratie voor een nieuw avontuur:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.