Hotel Monastere, Instagram-proof verblijven in Maastricht!

boutique-hotel-maastricht-monastere

Op zoek naar een mooi boutique hotel in Maastricht? Het prachtige Instagram-proof Hotel Monastere is jouw volgende bestemming tijdens je weekendje weg naar Maastricht. Aan alles is gedacht, een hotelbar, zalig ontbijt, een restaurant een mooie boutique-stijl kamers, waar je het liefst tijdens je verblijf niet meer uitkomt.

Als je dan toch besluit om je hotelkamer te verlaten, bekijk dan hier onze niet te missen en very Instagrammable highlights voor een weekendje Maastricht!

boutique-hotel-maastricht-monastere

Boutique Hotel Monastere Maastricht

Hotel Monastere ligt midden in het centrum aan de Boschstraat van Maastricht en behoort tot de ketens van Vondel Hotels. Deze staan bekend als prachtige boutique hotels en openen steeds meer locaties, de een nog mooier dan de ander. Hotel Monastere, en de naam verraadt het al, is gevestigd in een voormalig klooster. Een prachtig klassiek maar trendy ingericht hotel met ruim 50 kamers verdeelt over 4 verdiepingen. De kamers zijn ruim en hebben originele details, zoals de prachtig grote ramen met luiken die zicht bieden op de binnenplaats. Zeker in de herfst geeft dit prachtig licht in de kamer. Een prachtig en sfeervolle slaapkamer in bekende boutique stijl. Warm, ietwat donker en alles tot in detail verzorgd. Dik tapijt, mooie kleuren en prachtige materialen.

Boek hier voordelig je kamer!

boutique-hotel-maastricht-monastere

Speciaal voor onze komst was er een bed op de kamer bij geplaats. Zoals je ziet past dat ruimschoots, de kamer werd er absoluut niet krap voor. Dus weekendje Maastricht in gedachte? Neem vooral de kids mee, die vinden dat ook heel leuk!

boutique-hotel-maastricht-monastere

boutique-hotel-maastricht-monastere

Ontbijten, lunchen, dineren en cocktails bij Café Louis.

Op de begane grond van hotel Monastere, vindt je het Franse geïnspireerde Café Louis.

Café Louis serveert een heerlijk ontbijt, denk aan scrambled eggs, bacon, een flink assortiment aan broodjes, beleg en we spotten zelfs chocolademousse en appeltaart voor de zoetekauwen onder ons. De ontbijtzaal is heerlijk instagram-proof ingericht met prachtige tegeltjes, fluwelen zitjes en mooie interieur items. Vergeet vooral niet omhoog te kijken!

instagram-proof-interieur-cafe-louis-maastricht

Ook lunch en diner met wisselende seizoensgebonden gerechten eet je bij Café Louis. Denk aan steak tartaar, lady steak, boeuf bourguignon à la maison en salade met eendenlever. De gerechten worden veelal gemaakt van lokale producten die uit de regio van Maastricht afkomstig zijn. De entree van Café Louis dient overigens ook meteen als hotelbar, waar je ’s avonds een heerlijke cocktail kunt bestellen, met een hippe fiets aan de muur.

View this post on Instagram

And suddenly I realised, there’s this thing with bikes on walls! So don’t mind me, I’m just checking the menu at @cafelouismaastricht. | Het is al tijden een ding om een fiets in je winkel, café, huis op te hangen. Ken jij een plek waar een 🚲 aan de muur hangt? Ik voel een mooie verzameling aankomen! Ondertussen check ik even het menu. #cafelouis #fietsaandemuur #solobikehanging #visitmaastricht #limburglonkt . . . . . #coffeeshopsoftheworld #wheretofindme #theprettycities #coffeeshopcorners #traveldestination #iamatraveler #designinspiration #suitcasetravels #mytinyatlas #openmyworld #livethelittlethings #cafevibes #worldbestbars #coffeeshopvibes #facelessroest

A post shared by Instagrammer uit Amsterdam 📸 (@elianeroest) on

Wij genoten er tijdens de lunch van een croque madame en een steak tartare. Oh zo lekker!

steak-tartare-cafe-louis-maastricht

cafe-louis-maastricht-paris-chic

Als je deze foto ziet, waan je je toch direct in Parijs?

Instagram bloggers houden van Limburg:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

1 comment

  1. Femke schreef:

    Ik kan me nog goed herinneren dat in dit gebouw het Leger des Heils zat toen ik opgroeide. Maar het is echt een praaaaachtig hotel geworden!

Comments are closed.