Vakantie aan zee bij Landal Ooghduyne in de kop van Noord Holland

Vakantiehuisje aan zee bij Landal Oghduyne (NH)

Op vakantie aan zee in Nederland? Kijk dan eens naar de vakantiehuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp. Luxe accommodatie op nog geen 2 kilometer van zee. Ga je in het voorjaar? Dan val je met je neus in de tulpen.

Vakantie tussen de tulpen in Noord Holland

Weekendje weg in een duurzame vakantiehuisje bij Landal

Vakantiepark aan de kust

Vakantiepark Ooghduyne ligt vlak aan de zee in de provincie Noord Holland. Hiermee is een dagtocht naar Texel dus ook een hele goede optie om te doen tijdens je vakantie. Uitwaaien gegarandeerd! Ik schreef al eens eerder over een voorjaarsvakantie in Julianadorp, lees de tips die ik verzamelde in mijn blog.

Julianadorp aan zee

Landal vakantiehuisje vlakbij zee

Het vakantiepark van Landal ligt op 2 kilometer van zee. Dat betekent een korte wandeling of fietstocht en de zee ligt aan je voeten. Wij hebben het hele weekend lekker gefietst door de duinen en de omgeving. Fietsend langs bloembollenvelden die volop bloeien in het voorjaar, door de polders en eeuwenoude dorpjes. Of wandelen in natuurgebied Het Zwanenwater en langs de kust. In het huisje liggen de mooiste fiets- en wandelroutes door de regio klaar. De fietsen kan je makkelijk en snel huren op het Landal vakantiepark zelf.

Huur een fiets en ga fietsen door de duinen.Fietsen door de duinen in Noord Holland

Zwemmen, bowlen en golfen bij Landal Beach Resort Ooghduyne

Tijdens ons verblijf bij Landal was alles vanwege de covid maatregelen gesloten. Maar in betere tijden kan je bij dit Landal vakantiepark; zwemmen in het overdekt zwembad met superglijbaan, bowlen en golfen. Gelukkig hebben we ons alles behalve verveeld. We hebben fietsen gehuurd en de omgeving van Julianadorp verkend, door de duinen gefietst, genoten van de bloembollen en flink wezen shoppen bij Floratuin.

Restaurant faciliteiten op het park

Het park hoef je niet eens te verlaten als je dat niet wilt. Duik lekker de sauna in en bestel bij het restaurant een overheerlijk 3-gangen menu. Dat wordt tot aan de voordeur van je vakantiehuisje bezorgd. I-de-aal! Bestellen doe je via de Landal app en je kan kiezen tussen de snackbar of het uitgebreide restaurant. Zo aten wij een heerlijke carpaccio en kipsaté. Maar ook als vegetariër zijn er genoeg opties te vinden.

Luxe huisjes voorzien van sauna

Hoe lekker is het om een vakantiehuis met sauna en zonnebank of sunshower te hebben. Op het vakantiepark zijn er verschillende accommodaties in alle soorten en maten. Van 2 persoons appartementen tot villa’s tot wel 10 personen. Dit laatste is ideaal als je bijvoorbeeld met twee gezinnen op pad wil. De 6 persoons villa waar wij in verbleven was voorzien van twee badkamers, wel zo fijn met tieners.

Vakantiehuis met sauna bij Landal OoghduyneLandal Beach Resort Ooghduyne

Ben jij wel eens op een Landal Greeenparks geweest? Welke is jouw favoriet? Laat het mij weten in de comments!

De leukste blogs over Noord Holland:

Landal Beach Resort Ooghduyne

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.