De lockdown doorbrengen in een boshuisje

Lockdown doorbrengen in een boshuisje

En dan is het hoge woord eruit, we worden verzocht om met zijn allen thuis te blijven om te zorgen dat het coronavirus geleidelijk verspreid. Dat doen we met liefde, maar avonturiers als we zijn, slaan we meteen aan het dromen. Is Amsterdam wel een goede plek om thuis te moeten zitten? In welke boshuisje breng jij de lockdown door? De boshuisjes, de plekken waar je maar moeilijk kan komen en de locaties waar je ver van de samenleving af kunt zijn. Ik verzamelde een aantal fijne boshuisjes voor jullie!

Lockdown in een boshuisje doorbrengen

Boshuisje op Airbnb

Ik dook airbnb in en vond deze fijne boshuisjes:

Bed & Breakfast Sonnevallei

Liever geen boshuisje maar een bed & breakfast? Ook Sonnevallei blijft open. Ze hebben gepaste maatregelen getroffen om met corona om te gaan. Zo is er maar 1 kamer beschikbaar op dit moment. Zo heb je als gasten alle ruimte en hoeft er geen contact met anderen te zijn. Het ontbijt zetten ze gewoon door de deur in de ochtend.

Lees de review die wij over ons verblijf bij Sonnevallei schreven.

ReizenReizen

Getawaydeluxe

Momenteel hebben ze te kampen met veel afzeggingen uit het buitenland, de ultieme kans om een overnachting te boeken in deze te gekke “woonboot” voor 4 personen volledig remote en voorzien van goede wifi!

Hebben jullie nog meer tips? Laat het mij weten!

Tiny House op de Veluwe

Simone was onlangs nog in dit prachtige tiny house midden op de Veluwe.

Tiny House huren op de Veluwe

Wat te denken van een fijn boshuisje:

DE LOCKDOWN DOORBRENGEN IN EEN BOSHUISJE | Instagrambloggers.nl DE LOCKDOWN DOORBRENGEN IN EEN BOSHUISJE | Instagrambloggers.nl

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.