3 x (Kids-proof) lunch op de Beethovenstraat, Amsterdam

lunch-beethovenstraat-BROOKS-amsterdam

De Beethovenstraat is zo’n straat die zich door de jaren heen maar blijft ontwikkelen. Iedere keer als je er doorheen fietst zie je de leukste nieuwe plekken. Daarom, 3 x een toffe plek om te lunchen al dan niet met kinderen op de Beethovenstraat in Amsterdam.

Boozy Brunch bij Brooks Amsterdam

Stel je dit eens voor; jij en je partner, genietend van je brunch, in een exotische, vibe van de feestdagen, mensen kijken, een cocktail drinken of twee, terwijl je kleintje wordt verzorgd. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Niet bij Brooks! Review door Instagram blogger @bydevina.

boozy-brunch-in-amsterdam-brooks

Hier, op elke laatste zondag van de maand, bieden ze Boozy Brunch (= Brunch geserveerd met drank) bijvoorbeeld deze Gin & Tonic-cocktails. Naast de drank is er nog iets dat de brunch bij Brooks extra speciaal en leuk maakt voor ons ouders: de knutseltafel, met nanny-service! Dus alles wat je hoeft te doen is je kind daar neer zetten en zelf lekker achterover leunen en ontspannen.

boozy-brunch-in-amsterdam-brooks

Lunch klassiekers bij Vanderveen Bar & Kitchen

Iets verderop aan de Beethovenstraat vindt je Vanderveen Bar & Kitchen. Volledig ingericht in de bekende boutique stijl met prachtig fluwelen barkrukken. Review door Instagram blogger @elianeroest

Vanderveen-lunchen-beethovenstraat

Op het menu echt lunch (bistro)klassiekers, van Ceasar salade, een BLT naar een cheeseburger. Je kan hier terecht vanaf het ontbijt. Wij lunchten er op een zondag en het zat er vol met families, waarvan de kinderen prima mee kunnen eten. Natuurlijk staat er ook een tosti op het menu, maar onze mini was ook zeer in haar element met de truffel scrambled eggs. Verse sapjes en goede koffie van Bocca, dikke prima.Vanderveen-lunchen-beethovenstraatterras-Vanderveen-lunch-beethovenstraat

Zalig groot terras aan de Beethovenstraat, ideaal voor koffie in de zon!

Winkelen en lunchen bij Minimarkt

Zijn jullie kindjes wat jonger en wil je zelf ook nog even winkelen, wandel dan vooral even door naar Minimarkt aan de Beethovenstraat. In deze kinder conceptstore huist ook een lunchplek. Quiches, broodjes, taart en koffie. Terwijl de kindjes spelen, shop jij een hele outfit bij elkaar. Handig! Tip van Instagram blogger @elianeroest

https://www.instagram.com/p/67q1wYOTDk/
 

Amsterdam met kinderen:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

2 comments

  1. Jeannet schreef:

    Leuke post over de Beethovenstraat, Eliane! En ja, de straat verandert continu. Natuurlijk jammer, dat ik er met mijn winkel niet meer zit (All Kinds of Things Conceptstore), maar dat biedt weer kansen voor anderen. Wie weet wat voor leuke nieuwe winkel er komt. Ontwikkeling en verandering kan je niet tegenhouden. Mocht het je interesseren: All Kinds of Things is nu een blog. Een blog over alledaagse dingen, niet over mode, niet over beauty en zeker niet over ouder worden! Groetjes!

    1. Eliane Roest schreef:

      Hey Jeannetm ik had het gezien, leuk je blog! Ben benieuwd. En die Beethovenstraat blijft jammer, leuk dat het ontwikkelt, maar we moeten maar zien of dat echt een trekker gaat worden. We spreken!

Comments are closed.