63 Graden Foodbar | Amsterdam

63gradenfoodbar_amsterdam_instagramblogger_cocktails

Eindelijk gegeten bij de 63 Graden Foodbar. Ontdekt doordat ik daar voor Amsterdams Spuitwater was langs geweest. Verstopt midden in een woonwijk achter het Vondelpark.

Een klein maar fijn tentje waar simpele klassiekers op de kaart staan. Allemaal gemaakt van goede ingrediënten. Leuker nog, ze hebben een vrij uitgebreide Gin Tonic kaart en ook een flinke lading cocktails. Ik koos voor de Limoncello Fizz, want ik had zomerse dorst. Mijn wederhelft koos voor de spiced gin met kaneel en een pepertje.

Sommige mensen vinden wellicht dat zulke uitgesproken smaken niet de perfecte begeleiding zijn voor een etentje. Maar ik heb toch nog een tweede besteld om ook tijdens mijn eten door te drinken. Die lemon smaakt paste prima bij mijn met zalm gevulde torteloni.

63gradenfoodbar_amsterdam_instagramblogger_eten

63 Graden foodbar, daar ga je eten als je ontspannen en lekker uit eten wilt. Nothing special, maar wel goed en no nonsens eten in een fijne sfeer.

63gradenfoodbar_amsterdam_instagramblogger_vitello

Zin om zelf een Limoncello Fizz te maken?

Limoncello Fizz

INGREDIËNTEN:

 • 75ml bitter lemon (goede bitter-lemon, ik gebruik Fever Tree)
 • 1 deel Limoncello
 • 1 deel Bobby’s gin
 • IJsblokjes
 • Citroen partje
 • Takje tijm

HOE MAAK JE HET:

 1. Vul een glas met veel ijsblokjes
 2. Doe 1 deel limoncello erin
 3. Voeg 1 deel gin toe
 4. Schenk de bitter lemon er over heen
 5. Snij een partje citroen
 6. Takje tijm erin
 7. Rietje erin

Proost

limoncello_fizz_recept_63gradenfoodbar

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.