Amsterdam gaat massaal online in tijden van corona.

amsterdam-online-corona

Hartverwarmend om te zien hoe een stad in tijden van coronoa massaal online gaat. Wie heeft de fysieke stad nog nodig als we anno 2020 zo makkelijk de stap online voort kunnen zetten. Een mooi moment om wat bijzondere initiatieven onder de aandacht te brengen. Uiteraard ben ik erg benieuwd hoe jullie deze periode meemaken. Laat het mij weten in de comments.

Rijksmusuem Virtuele Tour door de eregallerij.

Ik zal het er maar eerlijk bijzeggen. Het is voor mij een droom om in mijn eentje door welk museum te mogen dwalen. Gelukkig heb ik al mening #emptymeet mogen meemaken. Op dit moment kan je bij het Rijksmuseum een tour langs de eregalerij volgen. Zo krijg je je portie kunst toch nog mee.

Corona in Amsterdam | 10 Foto’s die tot de verbeelding spreken

Concertgebouw Sessions

Behoefte aan een concertje? Muziek laat ons allemaal beter voelen. De een na de andere muzikant geeft live concerten momenteel. Ik persoonlijk vind de Concertgebouw Sessions een aanrader. Krijg je toch dat Concertgebouw sfeertje nog mee.

Openbare Bibliotheek Amsterdam online collectie

Ben je in die eerste week van quarantaine al door je boekenkast heen? Maak je geen zorgen. De OBA heeft een enorme collectie online ook. Ben je lid van de OBA dan heb je acces to enorm veel e-booken. Doe er je voordeel mee.

De leukste foto challenges op Instagram van dit moment

Artis Amsterdam deelt live updates van de dieren.

Een leeg Artis? Niets is minder waar. De deuren zijn wellicht gesloten voor publiek, maar de dieren hebben de tijd van hun leven. De verzorgers delen dagelijks live updates van de dieren. Super leuk.

Mis ik nog mooie initiatieven? Laat het mij weten!

Lees ook:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.