De lekkere koffie van Bocca Amsterdam

Bocca Coffee Amsterdam

Als je in Amsterdam woont en je bent nog niet bekend met Bocca Coffee Amsterdam, dan drink je of geen koffie of je komt nooit buiten. Dat gezegd hebbende, dit blog gaat over Bocca Coffee Roasters Amsterdam en is je kans om dit gemis goed te maken.

Bocca Coffee aan de Kerkstraat in Amsterdam

Nou is het geen geheim dat ik graag buiten de deur mijn koffie ga drinken. En dat terwijl wij thuis toch echt een hele goede espressomachine hebben staan. De geur van vers gebrande koffie, het geroezemoes en de setting geven vaak net iets extra en een goede motivatie om je koffie buiten de deur te gaan drinken.

Laatste nieuws van Bocca Coffee

Heerlijk als een koffiemerk zich zelf blijft ontwikkelen. Ik was dan ook excited toen ik zag dat ze een koffie blend special voor de oatlovers hebben ontwikkeld. Nu nog ergens zien te scoren:

https://www.instagram.com/p/CGiA5Y4Bnmp/

Bocca Koffie Amsterdam heeft een prachtig interieur

De Bocca koffie branderij is gevestigd in Amsterdam Noord

Bocca Coffee was tot voor kort alleen nog een branderij in Noord. Wel kon je hun koffie al door de hele stad drinken en ook de bonen kan je kopen bij o.a. Marqt. Maar daar is sinds een aantal jaren dus ook een heuse koffietent bij gekomen.

Bocca Koffie, mooie koffiebonenBocca Coffee bonen Amsterdam

Bocca Coffee huist aan de Kerkstraat midden in de prachtige binnenstad van Amsterdam. Het interieur is echt waanzinnig mooi. Een industriële look met vintage details. Mooie koffietafeltjes, planten en een enorme toonbank maken de look compleet.

Bocca Coffee Amsterdam bestaat ruim 20 jaar

Toen oprichter Menno Simons ongeveer twintig jaar geleden op reis was in Ethiopië (waar hij toen nog handelde in biologisch sesamzaad), stuitte hij tijdens een wandeling op koffieplanten vol rijpe rode bessen. Het was liefde op het eerste gezicht, en hij werd de grondlegger van biologische koffieteelt in het gebied. Bocca was geboren.

Bocca Coffee Amsterdam voor specialty coffeebocca-coffee-best-coffee-concept-instagramblogger-sfeer Bocca Koffie Amsterdam met Instagram proof interieur  bocca-coffee-best-coffee-concept-instagramblogger-zitje

Bij mijn koffie heb ik ook het bananenbrood geprobeerd. Maar daar is de lekkerste van nog steeds bij White Label Coffee te vinden. Verlaat Bocca vooral niet zonder wat koffiebonen voor thuis mee te nemen. Eén van mijn favoriete koffiebonen in Amsterdam.

TIP: Liever iedere maand op safe spelen?  Ze hebben ook een koffie abonnement service.

bocce-coffee-best-coffee-concept-instagramblogger-toonbank

Nog meer koffie inspiratie:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.