De lekkerste plekken om te brunchen in Amsterdam West

brunchen-amsterdam-west-little-collins

De brunch is allang niet meer weg te denken in de weekend routine van menig Amsterdammer. Zo schreven we al over de boozy brunch, de luxe Sunday brunch en zelfs de kindvriendelijke brunch doet het erg goed. Dus gaan we over op de zoektocht naar de lekkerste plekken om te brunchen in Amsterdam West.

Little Collins | Bilderdijkstraat

Little Collins is al jaren een begrip in Amsterdam op brunch-gebied. Bij Little Collins kan je in De Pijp al heel lang terecht voor een all day brunch. En daar hebben ze onlangs een extra vestiging in Amsterdam West aan toegevoegd. Ons hoor je niet klagen, het tegendeel. Onlangs genoten wij op een zonnige dag van een brunch bij Little Collins in West. Met een duidelijk knipoog naar de eten en wijncultuur van de Little Collins-straat in Melbourne, biedt het menu een frisse kijk op seizoensgebonden ingrediënten en klassieke gerechten uit de hele wereld.En alles wat ze beweren is waar; smaakvol, mooie ingrediënten, tikkie verrassend en vooral heel erg lekker.

brunchen-amsterdam-west-little-collins brunchen-amsterdam-west-little-collins brunchen-amsterdam-west-little-collins brunchen-amsterdam-west-little-collins

Staring at Jacob | Jacob van Lennepkade

Uit volle borst roep ik hier “chicken en waffles”. Lekkerder ga je het gewoon niet vinden in Amsterdam. Extra fijn, je krijgt waar voor je geld. Ruime porties en op zonnige dagen, schuif je gewoon lekker aan op het terras van Staring at Jacob.

TIP: Je kan hier ook ’s avonds erg lekker eten. 

brunchen in amsterdam west

Bar Spek | Admiraal de Ruyterweg

De boozy brunch bij Bar Spek doet niet onder voor een gezellig feestje. Het is hier goed bijkomen van je kater, muziekje erbij van een dj en vergeet die chilly steak sandwich niet te bestellen. Volledige review van de boozy brunch bij Bar Spek kan je hier vinden.

boozy-brunch-bij-bar-spek-food

TEDS Place | Bosboom Toussaintstraat

Ok, ok, ik geef het toe, ik heb een zwak voor “anything France”, de reden dat Ted’s mijn aandacht trok. Ze serveren een “Monster Croque”. Ohja, ze hebben een brunchboot. Had ik al gezegd dat ze een brunchboot hebben?

Wat is jouw favoriete plek om te brunchen in West? We gaan met liefde testen en voegen hem graag toe aan onze lijst!

Nog meer Amsterdam West

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.