Brunchen in Amsterdam West bij Voldaan op de Jan Pieter Heijestraat

brunch-voldaan-amsterdam-west

Update: Helaas heeft Voldaan zijn deuren gesloten. In de plaats daarvan kan je nu bagels eten bij Flo’s. Die kan je terugvinden in mijn lijstje met favoriete plekken in Amsterdam West. Op zoek naar een goede plek in Amsterdam West om te brunchen, kijk dan hier.

Oh mensen, ik heb toch weer een fijn plekkie gevonden om te gaan brunchen hoor. De mini en ik zijn fan van de Jan Pieter Heijestraat. Ik drink er graag een koffietje, zij koopt er graag brood en nu kunnen we er samen brunchen bij Voldaan. Voldaan kende al veel gedaantes, maar is nu here to stay met een fijne brunch!

brunch-voldaan-amsterdam-west

Schijnt het zonnetje? Dan kan je lekker voor de deur eten op het mini terras. Bij slecht weer moet je vroeg zijn, want er is niet heel veel plek binnen, maar dat is wel zo knus!

brunch-voldaan-amsterdam-west

Brunch klassiekers op het menu

Wat kan je verwachten bij Voldaan? Echte klassiekers. Wat is een brunch zonder Eggs Benny? Je eet ze hier met gerookte zalm op een knapperige boterham. Wentelteefjes, ze worden hier gemaakt van suikerbrood, mega sweet, maar door de yoghurt en het verse fruit is het zalig en de mini at het zonder pardon vrijwel allemaal op.

brunch-voldaan-amsterdam-west

Brunchen in Amsterdam West

Ik had het al over koffie drinken bij Trakteren, het wordt nog leuker! De menukaart van Voldaan ligt ook bij Trakteren. Want hoe lekker de brunch bij Voldaan ook was, koffie kunnen ze bij Trakteren echt beter.

brunch-voldaan-amsterdam-westbrunch-voldaan-amsterdam-west

Net als ik gek op Amsterdam West?

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.