De lekkerste cocktails drink je in Amsterdam West

Cocktails is in Amsterdam West

Amsterdam West liever niet uit voor een avondje goede cocktails? I got you covered. Ik ging op onderzoek (wat een straf) en zocht uit waar je de lekkerste cocktails drinkt in Amsterdam West.

Colibri Gastrobar

Als een bar/restaurant gerund wordt door een Italiaanse en een Braziliaan, dan krijg je al een indruk over wat ze bij Colibri in de mix gooien. Naast al dat lekkere eten, kan je hier ook prima terecht voor een cocktail, met Italiaanse of Braziliaanse twist. 😉

Nachos en cocktails bij Parakeet

Simpel maar doeltreffend toch? Nachos en cocktails. What you see is what you get en dat is nog verdomd lekker ook.

Thai food & cocktails bij Kevin Bacon

Naast heerlijk Thai food kan je bij Kevin ook terecht voor cocktails. En als ik dan een aanrader mag doen? Skip elders je dessert en ga hier voor een dessert cocktail. Thank me later!

Thai Food & Cocktails bij Kevin Bacon in Amsterdam West

Sexy vibes naast je cocktail bij Pamela

Bij Pamela kom je misschien niet voor de allerbeste cocktails, maar de vibe en de sfeer en de diversiteit aan mensen is samen de reden dat je op een avond hier binnen zult stappen voor een cocktails.

Cocktails bij Vesper Bar

Instagram blogger Deepa loopt er de deur plat, dat op zich is al een bezoek waard!

Cocktails is in Amsterdam West bij Vesper Bar Cocktails is in Amsterdam West bij Vesper Bar

Cocktails voor iedereen:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.