De 5 meest Instagramwaardige hotspots van dit moment | Amsterdam

5-meest-instagramwaardige-hotspots-amsterdam

Maak je borst maar nat want dit wordt een fijn lijstje. De 5 hotspots van dit moment waar je een Instagram waardige foto kan maken waarbij je likes spontaan omhoog schieten. Voor ieder wat wils, koffie, shoppen, eten of een lekker drankje. De 5 meest Instagramwaardige hotspots van dit moment in Amsterdam.

1) Trakteren Koffie

Als je dan toch graag koffie drinkt dan maar beter een goede en een mooie. Zet jij vaak je koffie op de foto? Dan een enkele reis hierheen. De mannen van trakteren maken niet alleen hele lekkere koffie, ze maken ook nog eens hele mooie koffie. En ik kan uit ervaring vertellen dat deze koffies al heel vaak gefotografeerd zijn. Ze maken van bijna iedere koffie een Instagramwaardig plaatje door de toffe latte-art. In de zomer kan je er terecht voor een goede espresso tonic. Trakteren vindt je in de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam West, waar je ook goed kunt shoppen en meer hotspots kan ontdekken. 

5 instagramwaardige hotspots - trakteren koffie

Trakteren Koffie | Jan Pieter Heijestraat 119a | Amsterdam West

2) IJsmanschap

Nog maar net geopend, deze eerste popsicle bar in Nederland en nu al de meest Instagramwaardige ijsjes. Hoe kan het ook anders. De ijsjes zijn lekker, vrolijk en met die toppings en wat fel gekleurde nagellak stromen de reacties binnen met de vraag waar je die lekkere ijsjes kunt halen. Die kan je dus in Amsterdam West halen. Mijn persoonlijke favoriet zijn de sorbet ijsjes. Op het menu staat praktisch aangegeven welke ijsjes je met welke allergie het beste kunt mijden. Het meest verkochte ijsje tot op heden is de champagne-framboos. Instagramwaardig likken!

5 instagramwaardige hotspots - ijsmanschap

IJsmanschap | Van Spilbergenstraat 2hs | Amsterdam West

3) Wildernis

It’s an urban jungle en zo ziet deze groen hotspot er ook echt uit als je over de Bilderdijkstraat fietst. De gevel hangt vol met de leukste plantjes. Naast het shoppen van mooie spullen om je huis wat op te groenen, kan je er ook wat drinken tussen de plantjes. Dat levert natuurlijk Instagramwaardige plaatjes op voor die volgers van je met groene vingers. En jij loopt natuurlijk de deur uit met alle ingrediënten om je stadstuin dansel dakterras de zomer door te helpen.

5 instagramwaardige hotspots - wildernis

Wildernis | Bilderdijkstraat 165F| Amsterdam West

4) The Student Hotel / The Pool

Het nieuwe Student Hotel aan de Wibautstraat en het restaurant The Pool wat erin zit (in het voormalige Trouw), staan bol van de Instagramwaardige spots. In de lounge van het hotel vind je een prachtige zwart/witte grafische muur. In de kelder een mural van The London Police op de buitenmuur een Lichtenstein stylo pastelkleurige muurschildering, perfect voor ouitfitposts. In The Pool vind je roze tegeltjes, prachtige koffiebeker to go, flamingo’s, tropische settings, grappige uitspraken, neonlichten en 2 heuse badmeesterstoelen. Hier kan je een Instagram feed goed mee vullen. De letters van het voormalige Parool werden hier deze week voor de deur neer gezet met daarnaast een flinke lading strandstoelen. Ik vermoed dat dit terras in aanbouw een veel gezien plaatje op Instagram gaat worden.

5 instagramwaardige hotspots - studenthotel - the pool

The Student Hotel | Wibautstraat | Amsterdam

5) GIN-TONIC-bar / Foodhallen

In welke hotspot drink je het ultieme Instagramwaardige drankje? Aan de marmeren Gin Tonic bar van de Foodhallen natuurlijk! Maandelijks wisselende GT’s met iedere keer een ander garnituur. Ik dronk hier al GT’s met gummibeertjes, kersttakken en complete mango’s erin. Witte marmeren ondergrond, veel licht en dat laatste zal dan ook de reden zijn dat Instagram vol staat met deze prachtige Gin-Tonics.

5 instagramwaardige hotspots - gin-tonic-bar-foodhallen

Gin-Tonic bar | Bellamystraat 51 | Amsterdam

3 comments

 1. Senn schreef:

  Ken d’r geen één, maar ken d’r geen twee

 2. Ellis schreef:

  De Wildernis ziet er heel tof uit, vreemd genoeg nog nooit gezien. Ga er snel even kijken. Leuke suggesties :-).

  1. eradmin schreef:

   Graag gedaan en veel plezier!

Comments are closed.