De Balkonie, groene oase en winkel vol balkon inspiratie in Amsterdam Oost

balkonie_amsterdam_jan_eef_instagramblogger

Update: De winkel van De Balkonie in De Baarsjes is gesloten, ze gaan verder met hun winkel in Amsterdam-Oost. Vanaf nu scoor je al de mooiste items voor je balkon (ok, en mag ook heus wel in je tuin of op je dakterras) in De Balkonie in Oost.

Alles voor je balkon en dakterras

Zo is daar sinds enige tijd de winkel, genaamd De Balkonie. Eenmaal raden wat ze verkoopt? Precies, alles wat je maar nodig kan hebben op je balkon. Balkon is dan een ruim begrip, want heb je een tuin of net als wij een dakterras in Amsterdam? Ook dan ga je ook niet met lege handen naar huis. Deze winkel is bij mij al net zo favoriet als Wildernis aan de Bilderdijkkade.

Ik spotte leuke plantjes, meubels, dekens, vloerkleden, zaadjes, boeken, gieters en meer van zulks. Nog op zoek naar een fijn cadeau voor een vriend of vriendin, hier ga je het vast vinden.

Leuke winkels in de Javastraat

De winkel is gevestigd in de Javastraat en prima te combineren met een bezoek aan andere leuke winkels in de hippe Javastraat. Denk aan Things I like Things I Love, Tigris & Eufraat, Java Bookshop en Hartje Oost. Ook culinair kan je in deze straat je hart ophalen. Dus combineren kan je leren.

 

Wat kan je allemaal kopen bij de Balkonie

Uiteraard koop je bij de Balkonie alle soorten planten voor op je balkon. Van hangplanten tot vaste planten en gezellige bloeiers voor in je balkonbakken. Daarnaast hebben ze de leukste kleden van kleine tot groot om je stadsoase mee op te vrolijken. Parasols, mooie kaarsen, riet of handige tuinboeken om te leren hoe je groene vingers krijgt, als je die nog niet hebt.

Het allerfijnste aan de Balkonie is wel het professionele advies wat je krijgt. Neem gerust een foto van je balkon mee en laat je goed adviseren, want het ene balkon is het andere niet.

Leuke winkels in Amsterdam:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.