De leukste Amsterdamse Instagram accounts, maar dan zonder grachten.

amsterdam-instagram-accounts

In de laatste week van het jaar, verzamel ik net als iedere andere Instagrammer, mijn beste 9 foto’s van het jaar. Het zal geen verrassing zijn maar 6 van de 9 waren de klassieke Amsterdam foto’s. Amsterdam is een mooie stad, maar erg verrassend zijn deze foto’s nooit. Het zette mij aan het denken, is het tijd om een ander Amsterdam te laten zien? Daarom zocht ik een aantal Amsterdam Instagram accounts, waarbij je niet iedere dag de grachten ziet. Inspiratie!

Fotografie versus design met @matt_vs

Matt maakt echt de meest mooie foto’s. Moody en vaak een grafisch beeld door de compositie.

Kleurrijk Amsterdam met @willekleurig

Amsterdam is een kleurrijke stad op diverse manieren. En dit Instagram account probeert al die kleuren te vatten in haar foto’s.

Colorful Amsterdam x Fashion with @celmatique

Deze vrouw weet de beste plekken in Amsterdam om zichzelf op de foto te zetten. Van rode garagedeur naar mintgroene muur ergens diep in Amsterdam, deze vrouw weet en kent ze allemaal. #bestbackdrop is nog steeds 1 van mijn favoriete hashtags.

View this post on Instagram

never takin these off. ????

A post shared by celeste // celmatique.com (@celmatique) on

Lees ook ons blog met de beste Instagram spots in Amsterdam.

Coffee & hotspots by @amsterdamcityguide

Esther heeft dezelfde liefde voor koffie als ik, en deelt daarnaast ook nog eens de fijnste plekken om te eten, borrelen en cocktails te drinken.

Street art and fun by @streetartfrankey

Ik ben een enorme fan van dit account. Met zijn speelde blik op de wereld, fleurt hij de. stad op met zijn kleine kunstwerkjes. Op de meest onverwachte plekken kom je ze tegen. 

Musea en onverwachte plekken van @senns_less

Jann zijn blik op de wereld is uniek. Zijn liefde voor kunst hartverwarmend en zijn wil om mensen bijeen te brengen op mooie plekken is bijzonder. Hij weet zich keer op keer opnieuw uit te vinden en ons te verassen met een kijkje in hoe hij naar de wereld kijkt. Inspirerend.

View this post on Instagram

• Funkadelic ‘get off your ass & jam’ ????• —————————————————————— ²⁰¹⁸⁰¹⁰⁵ Eddie Hazel is killing it on this track. In frame: T. Obias (tagged in shot) with his helmet. Love the look of his face in combination with his helmet and levitating skills #whpunexpected #sennsportraits ————————————————- #instamagazine_ #watchthisinstagood #createexplore #streetdreamsmag #thecreatorclass #agameoftones #estheticlabel #artofvisuals #urbanromantix #inspirationcultmag #portraitsnl #pursuitofportraits #portraitmood #gramslayers #welevitate #sdmfeatures #creativecompositions #ignant #fubiz @fubiz #uncalculated #rentalmag #bleachmyfilm #capturedonhuawei #huaweinextimage #amsterdam #doports #sennsfavo2019

A post shared by Senn™MobileSniper ???? (@senns_less) on

Grafische lijnen en straatbeeld @ubje77

Marieke heeft het talent om simpele zaken mooi te doen lijken. 

De Matrassen van Amsterdam door @mattresses_of_amsterdam

Is het je ooit. wel eens opgevallen dat er belachelijk veel matrassen op straat liggen? Het viel Miguel op. En grappig detail, hij schreef er zelfs een boek over. 

View this post on Instagram

Dirty Diana. #amsterdam #mattress #dirtyminded

A post shared by ❌❌❌ (@mattresses_of_amsterdam) on

Klassieke shots in een nieuw jasje door @aboutamsterdam

Missen we nog een uniek Amsterdams Instagram account? Laat het ons weten, we zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie.

Nog meer inspiratie kan je hier vinden:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.