Hierbij verklaar ik het festival seizoen voor geopend! De lekkerste festivals van 2017 op een rij.

festival-seizoen-2017

Ieder jaar zo rond de lente begint het weer te kriebelen, die festivalkoorts. Jarenlang ging ik alle festivals af van Torhout Werchter tot In the great wide open. Alles is echt geen optie meer, dus ik pik her en der de krenten uit de pap. Op welke festivals ga je mij dit jaar tegenkomen? Dit zijn de lekkerste 3 festivals de komende tijd en mag je absoluut niet missen!

Amsterdam Gin Festival

gin-festival-amsterdam

Is het heus alweer een jaar geleden? Het gin festival is terug en hoe! In het afgelopen jaar heb ik heel veel nieuwe gins uit binnen- en buitenland mogen proeven en mede daardoor verheug ik mij nog meer op al dat lekkers wat komen gaat op het Gin Festival. Later deze week meer info en heb ik ook nog een toffe giveaway voor de gin liefhebbers onder jullie!

Gin Festival | 19 en 20 mei | Undercurrent | Amsterdam

Wijnfestival RYPP in Rotterdam

RYPP-wijn-festival-rotterdam

Van vrijdag 26 mei tot en met zondag 28 mei strijkt RYPP Wijnfestival neer op het dak van de Hofbogen. Op de plek van het monumentale Station Hofplein kun je drie dagen lang genieten van heerlijke wijnen, de meest bijzondere wijn-spijscombi’s en een verrassende randprogrammering. Met een mooi uitzicht over de skyline van Rotterdam, is dit het festival op de mooiste lokatie. Dat kan niet anders dan mooie plaatjes opleveren.

RYPP Wijnfestival | 26 tm 28 mei | Hofbogen | Rotterdam

Taste of Amsterdam

taste_of_amsterdam

Man oh man, wat had ik het vorig jaar naar mijn zin op Taste. Zo erg naar mijn zin dat ik me nu al weken zit te verkneukelen omdat ik weet dat het er weer aan komt. Tout culinair Amsterdam verzamelt zich in het Beatrixpark om in mondjesmaat te laten zien wat ze allemaal kunnen. De lekkerste drankjes en restaurants doen hun stinkende best om jouw te verleiden en dat lukt keer op keer.

Wie kan je er allemaal verwachten? Deliveroo, Pikoteo, Gulpener, Chove Chocolade en Brandt en Levie. Als dat nog niet genoeg redenen zou zijn. Kijk dan snel op de website het volledige programma. Ik zie je daar!

Taste of Amsterdam | 2 t/m 5 juni | Amstelpark | Amsterdam

Ook leuk om te doen in Amsterdam:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.