ZOBER; een wondermiddel tegen de kater?

ZOBER tegen de kater

Of we nou willen of niet, ouder worden we allemaal. We nemen het ervan, vieren het leven iedere dag en daar komt regelmatig een gezellig glaasje bij kijken. Vroeger deed mij dat niets, maar lately heb ik daar wat vaker last van, en braaf een glas water daarbij drinken, helpt ook niet altijd. Het mag allemaal wel wat minder en daar wordt door de huidige horeca handig op ingespeeld met de NOLO (no of low alcohol). Mocht je nou toch een glaasje teveel op hebben, kan gebeuren, dan bied ZOBER misschien wel de oplossing.

Testing, testing!

Ik heb de doosjes al een tijdje in huis, maar het moment om ze te testen kwam er maar niet van tot afgelopen weekend. Na een uitgebreid diner met veel en goede wijn, merkt ik bij het naar bed gaan al, dat ik misschien nog beter even wat extra water kon drinken. Mijn oog viel op de doosjes van ZOBER, wat een timing. Op de gebruiksaanwijzing staat: een dosering per glas. Ja, daar ga je al, ik wist niet meer hoeveel glazen ik precies op had, en het leek mij teveel van het goede om zoveel in te nemen. Ik gokte op vier!

Zober gaat natuurlijk niet al je katers fiksen, het Voedingscentrum adviseert maximaal 1 glas alcohol per dag. En ook mijn advies is: drink met mate, maar mocht het nou toch eens gebeuren…….

Even fast forward naar de volgende ochtend. Ik word prima uitgeslapen wakker, tikkie brak, maar alles behalve een kater. Glas water, ontbijtje en gaan. Of dit aan ZOBER ligt, durf ik niet te garanderen, maar ik voel me oprecht fris en goed. Dat laatste ligt denk ik aan het feit dat er geen cafeïne in ZOBER zit, wel zo lekker voor die nodige nachtrust na een avondje de bloemetjes buiten zetten.

ZOBER tegen de kater

Verschil tussen ZOBER en paracetamol.

De pastilles hebben geen smaak en zijn van het formaat als een aspirine. Komen we meteen op de volgende vraag; waarom ZOBER en geen paracetamol? ZOBER is geen geneesmiddels maar een voedingssupplement. En dat is meteen het grootste verschil. Het helpt je lijf eigenlijk bij de verwerking van de alcohol en zorgt voor een betere nachtrust waardoor jij beter uitgeslapen wakker wordt. Want met alcohol in mijn lijf, slaap ik enorm onrustig. Een van de redenen waarom ik altijd nog even thee drink voor het slapen gaan. En die groene thee, is het grootste bestanddeel in ZOBER. Door de geconcentreerde hoeveelheid, geeft dit het gewenste effect.

Wat te doen tegen een kater?

Wat doet ZOBER niet?

Even voorop gezet dat ZOBER geen wondermiddel is. Je wordt er niets ineens nuchter van, het lost niet de alcoholwaardes in je bloed op, het verzacht slechts de gevolgen van alcohol. De lusteloosheid, de koppijn en dat is uiteraard geen garantie voor iedereen. Ben ik (40+) overigens de enige bij wie die katers met de jaren wat heftiger worden? Kan geen kwaad om daar een fijne oplossing voor te hebben toch?

Wat kost dat?

Voor 6 pastilles betaal je 5,95 euro. Bestellen doe je online via de website.

LEUK: ZOBER is opgezet tussen vader (Apotheker) en zoon (student geneeskunde). Een ouderwets familiebedrijf, waarbij de zoon / student met “het probleem” kwam en ze samen een oplossing bedachten.

ZOBER - familiebedrijf

Dit blog is in samenwerking met ZOBER tot stand gekomen.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.