Hapje eten bij BROOKS Amsterdam

Wij zijn altijd op zoek naar een plekje om zomaar even een hapje te kunnen eten. Niet teveel gedoe, genoeg ruimte en een gevarieerde kaart, dat is BROOKS Amsterdam.

BROOKS-amsterdamBROOKS-amsterdam-interieur

Boozy Brunch

Wellicht heb je al eerder over BROOKS gehad, want wij waren er eerder dit jaar ook al om de boozy brunch te proberen. Lees daarover meer hier.

BROOKS-amsterdam-interieur

American Comfort Food

Sinds kort heeft BROOKS Amsterdam de kaart aangepast met American comfort food. Klassiekers uit de Amerikaanse keuken. Denk crab cakes, cheese cake en een burger.

BROOKS-amsterdam-steak-portsausBROOKS-amsterdam-kindermenu

Op het menu

Wij bestelden vooraf de Sint Jacobsschelpen en de viskoekjes.

BROOKS-amsterdam-jacobs-schelpenBROOKS-amsterdam-crab-cakes

Voor het hoofdgerecht kozen we de crispy chicken burger, steak en de mini had de cripsy chicken met frietjes. Als dessert konden we het niet laten even de crème brulee te proeven.

BROOKS-amsterdam-creme-brulee

Het Oordeel

Verwend als we zijn in Amsterdam, moet je van goede huize komen om deze klassiekers op je kaart te zetten. Het eten was prima, perfect voor causal dining met de familie. De steak was heerlijk met portsaus, niets meer aan doen. De crème brulee? Dan komt mijn inner francofiel naar buiten zetten, prima, maar naar mijn smaak iets te zoet. Maar als je doordeweeks een snel en simpel hapje wilt eten, ben je bij BROOKS aan het juiste adres.

BROOKS-amsterdam

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.