Ambachtelijke en biologische ijsjes bij IJsmanschap in Amsterdam

5 instagramwaardige hotspots - ijsmanschap

De ultieme ijsboer met zijn ambachtelijke en biologische popsicles is neer gestreken in de Baarsjes in Amsterdam. Ambachtelijk ijs op een stokje al dan niet met chocodip of nootjes als toppings. Misschien wel het lekkerste ijsje in Amsterdam.

nieuwe-smaken-bij-ijsmanschap

Unieke smaken bij IJsmanschap

IJsmanschap maakt verantwoord en gezonder ijs voor mensen die bewust zijn van wat ze eten. 100% biologisch en handgemaakt.  Zo willen we het saaie ijslandschap van Nederland vernieuwen. Het is onze uitdaging om de lekkerste ijsjes van Nederland te maken. In onze ijswinkel in Amsterdam West kun je ze allemaal proeven. Sommigen zijn zó lekker, die zijn op meerdere plekken verkrijgbaar. Dit zijn onze landelijke bestsellers.

Mijn favoriet: Vietnamese Iced Coffee!

ijsmanschap-weer-open

ijsmanschap-amsterdam-lekkerste-ijsjes

amsterdam-west-ijsmanschap-menu

Ieder hoogtepunt in het leven vieren we bij IJsmanschap

Onze mini zwom dit weekend af en dat was wel een feestje waard en zo gingen wij dat uitgebreid vieren bij het gloednieuwe IJmanschap. Ook nog eens de eerste echte zonnige lentedag dus we hadden geen beter moment kunnen uitkiezen. Mensen genoten zichtbaar van de ijsjes in de bankjes, zonnetje erbij, betere reclame kan je als IJsmanschap niet hebben.

amsterdam-west-ijsmanschap-voorkant

Lekkerste ijs in De Baarjes

Op steenworp afstand van het Rembrandtpark en in het verlengde van de Kinkerstraat vindt je op de hoek met de Van Spillbergenstraat sinds een week IJsmanschap. Geen gewoon schepijs, maar ijs op een stokje in fantastische smaken met nog betere toppings. Alhoewel deze laatste alles behalve noodzakelijk zijn, maar ze maken de ijsjes wel een feest voor het oog.

amsterdam-west-ijsmanschap-chocolade-topping

Champagne Frambozen of toch Caramel?

Het was moeilijk kiezen dus we kozen allemaal voor een andere smaak, met als doel dat ik van iedereen even mee kon proeven. Ik begreep van de eigenaar dat de populairste smaak Champagne-Frambozen is en ze wisselen ook nog eens regelmatig met limited smaken zoals Marsala. En wat denk je van Vietnamese Iced Coffee?

amsterdam-west-ijsmanschap-vitrine

Geen ijsliefhebber maar wel koffie liefhebber? Ze schenken hier koffie van Lot Sixty One, dat fijne koffiezaakje aan de Kinkerstraat. Ik vrees dat ik de komende zomer alle mogelijke smaken nog wel even uit ga testen al dan niet met extra topping. Voor nu….ga dat proeven!

amsterdam-west-ijsmanschap-koffie-lot-sixty-oneamsterdam-west-ijsmanschap-interieur

Praktisch:

IJsmanschap vindt je op de hoek Van Spilbergenstraat 2h in de Baarsjes. IJsje scoor je rond de 3,50 euro zonder toppings. In de winter kan je er meestal terecht voor een koffie.

Mijn favoriete plekken in Amsterdam West:

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

1 comment

  1. Wat een ontzettend gaaf concept zeg! Hier wil ik echt wel een ijsje eten!!

Comments are closed.