Keecie bags, hoe een Amsterdams merk de wereld verovert.

keecie-pop-up-shop

Een vrouw kan nooit genoeg sneakers en tassen hebben. Dat is wat mij betreft echt de basis. Een outfit staat of valt met het juiste paar sneakers en een toffe tas. Als je die vervolgens ook nog eens van een lokale maker kunt kopen, is dat helemaal mooi mee genomen. Nu kent Amsterdam een boel tassen ontwerpers en één van die ontwerpers die al wat langer mee draait is Klaartje de Hartog, van Keecie Bags.

 

UPDATE: Keecie bestaat 12,5 jaar, speciaal voor dit jubileum hebben ze een nieuwe portemonnee ontworpen ” Flash Forward” verkrijgbaar in 5 populaire kleuren. Met aan de binnenkant een Zeeuws knopje. Kijk daar gaat mijn Zeeuwse hart harder van kloppen.

Keecie Bags Amsterdam

Ik ken Keecie Bags Amsterdam als merk al best wel lang. Als ik Keecie hoorde, moest ik direct denken aan de katten en vogels tassen in pastelkleurige tinten, een super leuk ontwerp maar te frivool of zoet voor mij. Wat ik niet wist is dat Keecie veel meer ontwerpen in haar tassen collectie heeft en dat al die tassen en portemonnees ook nog eens standaard in zo’n 12 verschillende kleuren leer te verkrijgen zijn.

Een echte Keecie herken je uit duizenden. Aan het functionele ontwerp met een vintage touch en aan de verrassende print aan de binnenkant.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Keecie (@keecie_bags)

Window Shopper tas van Keecie

In 2016 was ik op bezoek in de studio van Keecie voor een werkafspraak en was echt enorm onder de indruk van hun collectie en verloor mijn hart ter plekke aan deze “Window Shopper”. Het ontwerp is erg minimaal en basic maar door de unieke handvaten (deed mij denken aan mijn oma’s boodschappentas van vroeger) direct een opvallende tas. Het ietwat geleefde cognac maakt mijn tas door de jaren heen alleen maar mooier.

keecie_bags_window_shopper_instagramblogger_amsterthings

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Keecie (@keecie_bags)

Keecie doet de productie in Polen

Alle ontwerpen worden door Keecie zelf ontworpen en bedacht, maar de tassen worden in Polen gemaakt en het leer is afkomstig uit Italië. Wat dat betreft laat ze zich niet lijden door huidige trends en worden de ontwerpen standaard in meerdere kleuren uitgevoerd. Zie dan maar eens te kiezen. Keecie drukt unieke prints aan de binnenkant van haar ontwerpen, hiermee springt ze er echt uit. Zo is er aan de binnenkant van deze tas een huiskamer gezeefdrukt en zit er onder het ritsvak een pin-up verstopt.

It’s all in the details.

keecie_bags_instagramblogger_window_shopper_binnenkanthttp://www.keecie.nl/window-shopper_details

keecie-pop-up-shop

Een Keecie kan je op veel plekken kopen over de hele wereld, bekijk hier de Storelocator.

Nog meer shop-inspiratie:

 KEECIE BAGS, HOE EEN AMSTERDAMS MERK DE WERELD VEROVERT.

Disclaimer, ik heb deze tas van Keecie gekregen naar aanleiding van onze zakelijke samenwerking. 
Dit heeft geen invloed op mijn persoonlijke mening over het product.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

3 comments

 1. Zjojes schreef:

  Zo’n prachtig merk! Dus ik ga meteen je storie delen op IG en hard duimen
  Groetjes
  Joyce

 2. Janny schreef:

  Heel mooi merk, ik zou heel graag willen winnen!

  1. Eliane Roest schreef:

   Ha Janny, vergeet niet mijn blog of de giveaway even te delen, succes!

Comments are closed.