Koffie en good food bij Koala Republic in Amsterdam West

hotspots-amsterdam-west-koala-republic-koffie-bar

Nog maar net open en nu al een hit in de Jan Eef. Een hangplek voor fluffy koala’s, waar je voeten kunnen schommelen en jij kan genieten van smart food en goede koffie. Dit is Koala Republic in een notendop.

hotspots-amsterdam-west-koala-republic-schommels

Schommels

Ohw wat kunnen we er blij van worden als er een hoog FUN gehalte zit in een interieur. Schommels voor je voeten. West heeft er weer een fijne flexplek bij met Koala Republic. Laptop open, je voeten in de schommels, kop koffie en zo krijg je die to-do-lijst wel afgevinkt.

De fijnste werkplekken van Amsterdam

hotspots-amsterdam-west-koala-republic-bar

In het interieur is ook nagedacht over groen. Boven de bar is een constructie opgehangen waar planten ondersteboven aan vastgemaakt zitten. Urban green all the way.

hotspots-amsterdam-west-koala-republic-koalas

Koala Republic, doet zijn naam eer aan met de kleine community koala beren die als hangjongeren door het hele pand te vinden zijn. Gezellig onder een soort hoogslaper (wat ook weer een zitplek is), liggen ze te chillen op een mooi kleed met fijne kussens. Na ons vertrek zag het er overigens allemaal wat anders uit.

Deze hoge badmeesterstoel hebben we eerder ergens gezien. Was dat niet in The Pool? Ideaal voor als je wat meer privacy wilt hebben.

hotspots-amsterdam-west-koala-republic-koffie-white-label-coffee

White Label Coffee

Deze .W. herken ik uit duizenden, ik hoop jullie ook. Dit betekent maar 1 ding; goede koffie van de mannen van White Label Coffee wat aan de overkant van Koala Republic te vinden is. Het menu hebben we verder nog niet uitgeprobeerd, dus wat smart food inhoud en hoe het smaakt, moet ik je nog even schuldig blijven.

hotspots-amsterdam-west-koala-republic-koffie-bar

Al met al, hangt er een goede vibe in deze nieuwe hotspot. En na wat inmenging van mijn jonge gezelschap, waren de Koala’s al lekker los gekomen en hingen ze reeds zelf in de schommel.

hotspots-amsterdam-west-koala-republic-hangplek

Amsterdam West is hot:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.