Alles wat je moet weten over het Amsterdam Light Festival 2022

Amsterdam Light Festival Imagine Beyond

Het thema van het Amsterdam Light Festival van dit jaar (2022/2023) is; Imagine Beyond. In deze elfde editie staat de verbeelding centraal. Droom over het hier-en-nu of fantaseer over de dag van morgen. Wandel of cruise mee met het Amsterdam Light Festival

Wanneer is het Amsterdam Light Festival?

Het thema van de elfde editie van Amsterdam Light Festival is ‘Imagine Beyond’. Beleef de vele lichtkunstwerken vanaf het water of land en ga mee op reis naar de wereld van de verbeelding! Editie 11 vindt plaats van 1 december 2022 tot en met 22 januari 2023 en de lichten staan iedere avond aan van 17.00 tot 23.00 uur.

TIP: Restaurants langs de route van het Amsterdam Light Festival

amsterdam light festival 2019

LEES OOK: Lichtfestivals in Europa. De mooiste op een rij in binnen- en buitenland

Met korting naar Amsterdam Light Festival 2022 | Amsterdam Circle Line

Wat kost een kaartje voor het Amsterdam Light Festival?

korting Amsterdam Light Festival

Kunstwerken Amsterdam Light Festival 2022

Het thema van het Amsterdam Light Festival voor dit jaar is “Imagine Beyond”. Dit jaar doen er 20 licht kunstwerken mee Al elf jaar lang strijkt het Amsterdam Light Festival rond december neer in de stad. De route is om en nabij gelijk aan de route van de 10e editie dus rondom Oosterdok, Amstel en Entrepotdok.

Korting Amsterdam Light Festival 2019

Amsterdam Light Festival 2018 | Foto Eliane Roest

Amsterdam Light Festival met kinderen

Nog geen plannen voor de kerstvakantie? Wij kunnen ons geen leukere activiteit bedenken dan een dagje Amsterdam afsluiten met een rondje varen langs het Amsterdam Light Festival. Zorg dat je op tijd je kaartjes reserveert, want in de Kerstvakantie loopt het vaak storm! Wil je liever wandelen? Dee route is 6,5 kilometer, misschien beter om het op te delen in twee delen als je met kleine kinderen naar het festival gaat.

TIP: Pak hier 25% korting op het Amsterdam Light Festival

amsterdam light festival 2019

Amsterdam Light Festival | Foto Daan Hocks

25 % korting voor Amsterdam Light Festival

Nog meer Amsterdam inspiratie:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.