3 Nieuwe hotels in Amsterdam

yotel-droneservice-hotel-amsterdam

Amsterdam heeft een enorme verzameling aan fotogenieke hotels, ik verzamelde er al een flinke lijst op dit Pinterest bord. En ondanks dat, opende en openen 3 nieuwe hotels in Amsterdam hun deuren deze maand. Ieder met een uniek concept, leest u mee?

Yotel – Amsterdam Noord

Wat doe je als de service in Amsterdam bekend staat als niet te best? Precies, dan ga je testen met drone-obers. Oh, zag je deze niet aankomen, leuk dat ik jullie alsnog kan verrassen met mijn schrijfsels. Maar je leest het toch echt goed. Yotel, het nieuwe hotel in Amsterdam-Noord, richt zich niet alleen op duurzaamheid, maar gaat ook testen met drones. YOTEL Amsterdam, ligt aan de Asterweg 33 in Amsterdam-Noord. Het is het eerste city YOTEL op het Europese vasteland en biedt haar gasten een unieke ervaring door slim gebruik van technologie te combineren met een duurzaam ontwerp en dit alles tegen een scherpe prijs aan te bieden. In het restaurant en de bar van het hotel heerst een relaxte sfeer en kun je de hele dag terecht. Het biedt een keus aan heerlijke gerechten, van sharing dishes tot aan snacks, die van ochtend tot avond zijn te bestellen. In de zomer zelfs op het prachtige grote terras aan het water waar het restaurant gedeelte in uitmondt.

yotel-droneservice-hotel-amsterdam

Boat & Co – Amsterdam Houthavens

Het valt niet te ontkennen: de afgelopen tijd heeft werk, reizen en het leven zoals we het kennen veranderd. We moeten thuis werken zover onze beroepen dit toelaten; scholen zijn deels gesloten; we zitten allemaal samengepropt in onze gezellige kleine appartementen … en we worden een beetje gek. In het kleine Amsterdam zijn ruimte, privacy en focus-ruimte kostbaarder dan ooit. En als je kinderen hebt, veel succes met het afkrijgen van je dagelijkse werk. Volledig review lees je hier.

boat&co-pop-up-rooms

Tover je huis om tot een boutique hotel

Leonardo Royal Hotel Amsterdam – Amsterdam Overamstel

En ook in de Overamstel opende een nieuw hotel haar deuren. Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam. En op het eerste oog is dat net zo sjiek als dat het klinkt.

Je snapt bij het online gaan van dit blog, schrijven we alweer in de verleden tijd. Vrijwel iedere maand openen nieuwe hotels in Amsterdam. Iedere woensdag en zondag publiceren we een nieuw blog, dus hou het in de gaten als je als eerste op de hoogte wilt zijn van de laatste nieuwtjes!

Onze blogs over Amsterdam:

Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Natuurhuisje dan ontvangen wij een kleine commissie.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.