Nike Factory Outlet store in Amsterdam

Nike Outlet Osdorp

In randje Amsterdam West zit de Nike Factory Store. Als je net als ik een tik voor Nike sneakers hebt dan is het een tochtje meer dan waard. De Nike Factory Outlet zit o.a. in het winkelcentrum bij Osdorp. En ik scoor er met enige regelmaat een nieuw paar Nike sneakers of sportkleding.

nike-factory-outlet-amsterdam-osdorp-instagramblogger

De leukste plekken van Amsterdam Nieuw West

In Amsterdam shop ik voor mijn sneakers normaliter bij Sunika of Sneaker District. Dit alles natuurlijk in het kader van “shop local”, maar soms wil je nieuwe sneakers en is er geen uitverkoop en dan maakt een kat in het wild soms rare sprongen. Zo fietste ik op mijn zaterdagochtend door weer en wind langs de Sloterplas richting Osdorp. In Osdorp bevindt zich namelijk de Nike Factory Outlet. De shop is alles wat je van een outlet kan verwachten en al helemaal op een zaterdag. Teveel mensen, te harde muziek, een overkill aan van alles, maar ik had een missie.

In rap tempo zocht ik een selectie sneakers bij elkaar in mijn maat. Na een korte tweede selectie bleven er 2 paar over. Dit ritueel herhaalde zich nogmaals bij de boyfriend en niet veel later liepen we met 4 paar nieuwe Nikes richting de uitgang. Ze hebben Nikes (en kleding) in alle maten. Ook voor kinderen kan je hier prima slagen. Verwacht niet de nieuwste modellen, maar voor een derde van de nieuwprijs mag je niet klagen.

Nike sportkleding in de uitverkoop

Nu ik sinds kort ook weer wat fanatieker sport heb ik bij de Nike outlet ook een Nike sportlegging en een trainingsjack gescoord. Overblijfselen uit vorig seizoen en vaak met een goede korting. Het blijft mazzel hebben, maar nog steeds voordeliger dan bij NIKE zelf in de winkel.

TIP: Ga ’s avonds na werktijd want ze zijn meerdere avonden in de week tot 20.00 uur open.

De openingstijden van de Nike Factory Outlet:

  • Maandag: 12.00 – 20.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Nike Factory Outlet | Zuidermolenweg 58 | Amsterdam

nike-factory-outlet-amsterdam

Andere favoriete plekken om te winkelen in Amsterdam:

1 comment

  1. Imke schreef:

    Yeah! Fijne nieuwe pattas in the pocket ???????????????? dank voor de tip! xx

Comments are closed.